gabrysia_cabaj Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Moja brzydka jesieni - chlapo, plucho, drogo kałużasta; nasza ozimino, ponura stodoło, moja matko, nad stawem wierzbo, zielony lasku, listku, lisku, jak pełzający płomień, myszko zdechła, wróblu, jastrzębiu z dalekiej północy, różo, różo .
gabrysia_cabaj Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 niech się Mithotyn nie obraża, że jego dzieło jest obok moich skromnych wersów, i niech nie usuwa już
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Gabrysiu moja Gabrysiu cieplutka.
gabrysia_cabaj Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 tak napisałeś, Stefan, jak o kluseczce:)
gabrysia_cabaj Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 @Iru_De no tak:)
Jan_Wodnik Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 wiersz bez ironii i drwiny? jak najbardziej tak pzdr
gabrysia_cabaj Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 ten się napisał w jednej chwili i niczego nie musiałam wymyślać, Janie, sama prawda dziękuję, że jesteś pozdrawiam g.
Kajetan_Kass Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Lubię, gdy jest po prostu, z serca, tak jak w tym utworze. Piękna mozaika. Czytałem kilka razy. Dziękuję :)
gabrysia_cabaj Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 ja ogólnie, Kajetan, nie lubię swoich tekstów, ale ten też czytałam kilka razy, taki prosty:) dobrej nocy g.
pchła_szachrajka Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 eeetam, może zaaplikuj sobie zbójnickiego grzańca..? ;) tekstu nie kupuję, ale i nie oceniam - nie mój klimat i dowcip, pozdrawiam, pchła :)
gabrysia_cabaj Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 pchło! artystka tak przeszła po włościach ciągnąc swój jesienny tren, a może gałąź wierzbową...hmm... pozdrawiam g.
Zjajami_Baba Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 jaki kochany wiersz, jak kot rozmruczony :)
Rekomendowane odpowiedzi