74 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Tyle w głowie mam zbieram całe życie wszystko Tobie dam złam samotnym bycie
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Komentarz został usunięty ze względu na złamanie regulaminu lub zasad serwisu.
74 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Komentarz został usunięty ze względu na złamanie regulaminu lub zasad serwisu.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Komentarz został usunięty ze względu na złamanie regulaminu lub zasad serwisu.
74 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Komentarz został usunięty ze względu na złamanie regulaminu lub zasad serwisu.
Witold Marek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 No rewelacja!!! Wierzę, że uczestnicy tej potyczki byli spontaniczni - ale świetnie poszerzyliście Państwo sferę tekstu o ten "net-happeningowy" akt :) W każdym razie pogrążona w smutku prośba introwertycznego podmiotu lirycznego została złagodzona światłem dialogu. Pozdrawiam.
kingcc Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Pytanie do Autora..........co to jest ? p
74 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest to tekst.........forma refleksji, w której moim skromnym zdaniem można doszukać się jakiegoś sensu. Widzę jednak po odzewie, że nie trafiłem nim w żadne drzwi. Szkoda. Może następnym razem wyjdzie lepiej.
kingcc Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowny Panie .......że to jest tekst to ja widzę..... tylko może warto by nad nim jeszcze popracować tylko po to żeby ta "refleksja" nabrała formy wiersza ? p
74 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanowny Panie......czy mógłbym w takim razie prosić o definicję "formy wiersza" ? Z góry dziękuję i pozdrawiam, 74
kingcc Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dam Panu taką radę definicji niech Pan szuka na portalach i stronach matematyczno - fizyczno - chemicznych zadając mi to pytanie przyznał się Pan nie-lub-podświadomie że pomylił pan strony. ( to tak na marginesie ) miłego dnia życzę.
74 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapewniam Pana że strony nie pomyliłem, i przy okazji proponuje czasem samemu zaglądnąć na portale i strony matematyczno/fizyczne. Potrafią one czasem rozjaśnić umysł, dzięki czemu można spojrzeć zarówno na świat jak i na poezję z wielu perspektyw. Dziękuję i także życzę miłego dnia.
kingcc Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i można spojrzeć z wielu perspektyw, zgadzam się tylko tu jest małe "ale" te wszystkie perspektywy będą zawsze i tylko subiektywne i nic więcej........... takie są zasady sztuki ani ja, ani Pan obcując z dowolną formą sztuki nigdy do końca nie wejdziemy w stan ducha jej twórcy, odbiór pozostanie zawsze tylko subiektywny pozostają wtedy tylko kwestie tego czy potencjalny odbiorca znajdzie coś dla siebie...czy też nie..........to wszystko. Proszę Pana marnuje Pan czas na słowne potyczki nie przyjmując żadnej krytyki, czy nie byłoby lepiej ten czas wykorzystać do pracy nad w / w tekstem ? Ubrać go w dodatkową tkankę słowną, popracować nad wersyfikacją i wrócić już z "wierszem" do działu ??? może i Pana ta krytyka boli ale mogę zapewnić że krytyka boli tylko na początku, a później już tylko uczy..... .....a uczymy się wszyscy.....niestety miłego dnia życzę
Rekomendowane odpowiedzi