Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 dziś niestety nie jest mój dzień od rana wisielczy humor mam i jakby jeszcze tego było mało myślę czy to co mnie dziś otacza ma w ogóle jakiś sens więc poszedłem do łazienki spojrzałem na swą twarz w oczach zobaczyłem iskierkę która bardzo wyraźnie się tli więc głośno powiedziałem słuchaj no stary - gdzieś w pobliżu ciebie krążą jeszcze wznioślejsze dni
Marlett Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 @Waldemar_Talar_Talar Odrobina nadziei nikomu nie zaszkodzi gdy ma się wisielczy humor. Małe iskierki niech nigdy nie gasną. PozdrawiaM.
Penelope_Coal Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 @Waldemar_Talar_Talar Dobre lekarstwo! Pozdrawiam:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @Marlett Witam serdecznie - miło że zajrzałaś - zgadzam się - takie iskierki są zawsze mile widziane - zwłaszcza tak podły poranek ... Jeszcze raz wielkie dzięki za bycie oraz kom. Dobrego życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @Penelope_Coal Witaj - jasne że dobre - pomaga przezwyciężyć zły dzień . Dzięki za czytanie . Miłego życzę
Rekomendowane odpowiedzi