Witold Marek Opublikowano 10 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 wracające do źródeł możliwości lepkie motyle rozstań twoja sztuka obietnic i znów wymknę się ziemi ustalę gwiazdy powrotu gesty nocy uchwycą dobrą bajkę byle złuda a człowiek wzejdzie
Witold Marek Opublikowano 10 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 * sequel (ang.) - dokręcony dalszy ciąg historii z innego filmu; słowo jedno i brzmi tak dobrze, że pozwoliłem sobie - rzadkość - na obcy wtręt.
Joanna_W. Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Jest dobre. Sztuka obietnic to Pawdziwa Sztuka. A.
kingcc Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Witam ...............bardzo ładnie krótko i zgrabnie chyba dlatego że dla mnie sztuka obietnic to jednak sztuka nadziei której czasami tak brak ! pozdrawiam Paweł
Tdk crew Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 bardzo fajny tekst!!!czemu taki krotki?? pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 "dalszy ciąg historii z innego filmu" - z sequelami tak już jest, że najlepsze są części pierwsze (te inne filmy). Zresztą inni też mają zawsze - oczywiście - lepsze filmy niż my :)wymknę się ziemi - miłość albo śmierć!byle złuda a człowiek wzejdzie - jakiś pokarm musi być. I wie Pan co? Najbardziej jednak ciekawi mnie ta "historia z innego". Sam nie rozumiem dlaczego? Może tak jakoś intuicyjnie po białowiesku? ;) pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi