Artur_Bielawa Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 nie za pierwszym razem Ewa się spodoba a szkoda w mniemaniu czarta grzechu jest warta nie za pierwszym razem a szkoda gdyż krew burzy się w niej jak woda o smoczych oczach barda który znał się na żartach nie za pierwszym razem a z czasem w szczęśliwej fontannie na chorobę zapadnie kolos o glinianych nogach namaszczony przez boga tymczasem nie za pierwszym razem trudna to sprawa dla samego admirała całą armię do ataku poprowadzi z kontrataku
henryk_bukowski Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 @Artur_Bielawa ..bardzo zgrabnie napisane :) - pozdrawiam
Artur_Bielawa Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 @henryk_bukowski dzięki za koment:) pozdrawiam
Penelope_Coal Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 @Artur_Bielawa Artur, sądzę, że ten fragment najbardziej wskazuje na twoje niecodzienne poczucie humoru. "krew burzy się w niej jak woda o smoczych oczach barda który znał się na żartach" Pozdrawiam:)
Artur_Bielawa Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 @Penelope_Coal być może;) pozdrawiam
Natalia__Rainbow Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 jeżeli admirał jedną armię do ataku prowadził to z ogonkiem ę :) zmieniłeś ostatnio pisanie, ciężko Cię rozpoznać, ale nie powiem że to minus :)
Gość Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 @Artur_Bielawa po korektach przeczytałem: "Lucky nie za pierwszym razem Ewa się spodoba a szkoda w mniemaniu czarta jest grzechu warta gdy krew burzy się w niej jak woda o smoczych oczach barda który znał się na żartach nie za pierwszym razem a z czasem w szczęśliwej fontannie na chorobę zapadnie kolos o glinianych nogach namaszczony przez boga" czyli bez tej ostatniej strofki. mi się widzi, że tekst w dalszym ciągu do popracowania.
Artur_Bielawa Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 @Natalia__Rainbow cześć, miło że wpadłaś:) nie wiem czy tak radykalnie zmieniłem bo pisze i tak i tak:) zależy co mi leży na wątrobie:) dzięki za wskazanie literówki:) pozdrawiam
Artur_Bielawa Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 @oskari_valtteri dzieki za koment i odwiedziny, jasne że można pokombinować i w Twojej wersji też jest fajnie ale chwilowo zostane przy swojej:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi