ard ble Opublikowano 7 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 i przede wszystkim kopać dołki i zasypywać gruszki w środkach. i łapać się przy tym za ogon, odwracać się nim i błądzić, błądzić w tym kole bezbłędnym, a piątym. igrać ze słowami i grać z ogniem w bierki w berka, ganianego, łapanego i rozrywanego na sylaby. i znowu potem sklejać samoloty, na wszelki wiatr jednak rzucać tylko siebie i tylko przez ramię, trzykrotnie. poza tym na słońce nie rzucać się wcale cieniem człowieka z motyką. oddać, co cesarskie, owinąć się w bawełnę i zdać sobie sprawę ze koniec od początku był końcem początku.
Sowa Przemądrzała Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Może się mylę, ale wydaje mi się, że lubisz Stachurę :) ładne. Dla mnie nawet bardzo-podoba mi się ta subtelna nieokreśloność myśli określonych...;) pozdrawiam!
Witold Marek Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Beckettowsko również (nowele) :) Jakby żonglerka, ale przy bliższym wczytaniu - życie wyłazi z jego meandrami i histeriami. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi