cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 człowieku co ty wiesz o kobietach możesz je wskrzesić i płoną jak zapałki gasną brakiem byle powietrza podtrzymuj ogień musisz być nadtlenem wszechobecnym związkiem nie mieszczącym się w tablicy Mendelejewa Swinoujście 03 X 2014
zamiatacz_ulic Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 @cezary_dacyszyn Czy ja wiem, czy teza, Przedstawiona przez Pana jest słuszna, Zależność, według oczywiście mnie, jest bardziej, Tak przynajmniej, z doświadczenia i wiedzy psychologicznej, mi się wydaje, że nie możemy nikogo oceniać, według postrzegania, Przez nas samych, Kobiety i mężczyźni, to nie jest odrębny gatunek, TYlko, czasami nas samych, COŚ kieruje w przeciwstawne obszary pojmowania Nas samych.
teresa943 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 @cezary_dacyszyn wewnętrzny świat kobiety i świat mężczyzny to dwa odrębne światy, które potrafi zharmonizować tylko bycie wzajemnym darem z siebie w imię miłości.
Rekomendowane odpowiedzi