agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 twoje piersi mnie zwabiły nakreśliły linię po której przesuwam język szorstkie podniecenie przekładam na palce i środek ciężkości
Gość Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 jak dla mnie jedno nieodkrywcze zdanie podzielone na - sztuczne zresztą - wersy. nie ma czego czytać, stety.
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 @oskari_valtteri o, tak...gdybym napisała, że " nakarmione psy stroją wierność w kurze pióra " bylaby to połezja jak najbardziej psu buda... Taki odprysk mi się nasunął, nic więcej...
Gość Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 @agnieszka_kiedyś_wawrzyniak a co ma piernik do wiatraka? urażona duma... a pokora cnotą jest, wszak :)
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 @marianna_ja ponadto, motyl był "pci" żeńskiej a te najlepiej wiedzą co w trawie piszczy...stąd robią to najlepiej...hihi...pozdr. agn.
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 @oskari_valtteri jednak proponuję pomyśleć o tym piesku w kurzych piórkach, raz jeszcze...może jaki wniosek się nasunie...ehehe Dalsze dywagacje uważam za zbędne jak najbardziej...agn
Prowincjusz Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 Fajny erotyk, szorstka miłość lesbijska. Można poczuć motyle muskające środek ciężkości :)
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tam Staś, kto wie, może...gdybyś się postarał...hihi
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można, jak kto ma serce i czyta duszę tę ... ;-) pozdr. agn.
Rekomendowane odpowiedzi