agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 owoc krwawi ci w dłoni przewiduję sukces epicki w tym łóżku nigdy byłeś przygnębiony...rozstrzelałeś mnie nie raz wiele razy niewinnie jasnowłosy miałeś mnie w kinie na schodach w chińskiej dzielnicy śpię nie śpiąc wyginasz mi szyję...zawsze chodzi o twoje teraz moje odjechało tramwajem a pożądanie nie ma nic do rzeczy
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Było świetnie, ale na Boga nie taksówką! To zakończenie jest......... żadne. Musiała czymś odjechać, ale nie mogła "metaforą":) pozdr
Kulok_the_Bo$$ Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nie wnikam w kurs, ale wystarczyło dogadać się co do taryfy
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 @Mariusz_Sukmanowski ...podobno metafory źle widziane...są, tramwajem lini 145 byłoby zbyt prawdziwie...;-))), pozdr. agn.
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 @Kulok_the_Bo$$ pewnie, cena umowna, kurs za miasto...
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 @agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Właśnie że tramwajem, byłoby świetnie. Nr pomijam. A co do "podobno" , ..................tylko podobno:) pozdr
Deamon_ Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 W metryce urodzenia jest płci męskiej ale po 30 latach stwierdził, że jest kobietą. Miał żonę i dzieci . Czasami siedząc w nocy, której nie ma, pytam się gwiazd patrząc w górę, czy to universum czasem nie ma Trojana, gdyż debilizm i zdziczenie sięga dzisiaj zenitu. Ja rozumiem, że wspomnienia się ma różne, ale żeby tak wyliczać publicznie z kim gdzie i jak to moim zdaniem lekka przesada. Pozdrawiam
henryk_bukowski Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 ..zawsze jestem Za ! :)..jeśli chodzi o "ruchadełka" :)
Anna_Wtorek Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 wiersz odważny, ale nie jest obrazoburczy potrafi pani zapanować nad słowem
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 @Anna_Wtorek ...raczej od czasu do czasu...za czytanie dziękuję...;-))
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 @Deamon_ ...następny będzie o dyrdymałach...
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 @agnieszka_kiedyś_wawrzyniak zmieniłam, nie wiem, czy na lepsze...;-) Dzięki...
Zjajami_Baba Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jest koncept jest wiersz! No! :)
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 @Zjajami_Baba ...łoj, dziękuję...;-)) agn.
Rekomendowane odpowiedzi