agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 wieczorem byłam na spacerze nie wiedziałam że domy mają aż cztery ściany każda z nich gruba nieprzemakalna widziałam rozbierające się kobiety dotykane wleczone przez małżeńskie łóżka i takie których już nie oblepiały palce mężczyzn słyszałam rozdziewiczane kobiety ich krew była mi obca...gasły jedna po drugiej ich wnętrza przestawały być lepkie kiedyś po nie sięgnę w moich czterech ścianach wsród kwiatów i luster będziesz miała promienne oczy przed sobą cały świat za zamkniętymi okiennicami wieczorem pojdziesz na spacer będziesz się dziwić że domy mają grube nieprzemakalne cztery ściany
sława_zaczek Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 ciekawie napisany, misiem kłaniam się :D
aluna Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 @agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Agnieszko,świetnie! Nie ukryją(choć do czasu skrywają) męki kobiet,poddawanie się woli wszechmogącego męża,partnera,alfonsa,nie wspominając o kobietach z krajów , gdzie okalecza się kobiety na całe życie! Nie ukrywam ,że poruszył mnie Twój wiersz! Czytałam nie raz, tak siedzę i myślę, nad moim losem, czy cztery ściany uchroniły mnie ,przed tym co nie spotkało?!(ale to inna bajka)! Pozdrawiam! Hania
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 @sława_zaczek ...dziękuje, się odkłaniam...ale niżej...;-)))
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 @aluna Dziękuję za życzliwość. Jeśli to wierszopodobne poruszyło Twoją wyobraźnię ...to ałtorkę ( jak mawiał pewien cacy ) fakt ten cieszy... pozdrawiam . agn.
były__premier Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 ja tam lubię pieprzenie w wierszacch, życie i krew. a to takie dziobanie, kokoszenie w słówkach. zacznij żyć wieszu albo idź na spacer wśród... :]
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...jak Pan sam zauważył ""lubi w wierszach pieprzenie ""...tylko, że akurat nie o tym...i nie ten dział...agn.
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 to nie Ty !!! za rozwlekłe !!! storczyk ledwo dostrzegalny w gąszczu dzikich chaszczów ... trochę pielęgnacji ! koniecznie !!! no
Rekomendowane odpowiedzi