Jolanta_S. Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 nazywa się inaczej no zupełnie inna niepodobna do tamtych kobiet przeklinają ją bo jest doskonała tak to już musi być nieznane prawdziwe oblicze nie widać aureoli ni skrzydeł dlaczego się lękasz jeszcze nie nie patrzy w twoje oczy całuje tylko raz by zabrać o tamtej stronie mówią - kraina miłości wiecznej kiedyś nas tam zabierze
bazyl_prost Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 @Jolanta_S. nie liczy ? to znaczy wybacza? czy to nie jest za granicą?
pchła_szachrajka Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bzdety, sory Jolka ale czytałam Twoje teksty "nadziewane" w lepsiajszym kierunku
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Witaj. Jeśli pozwolisz na moje "widzenie" twojego teksu, to wygląda ono tak: nazywa się inaczej niepodobna do tamtych kobiet przeklinają ją bo jest doskonała nieznane prawdziwe oblicze nie widać aureoli ni skrzydeł i nie patrzy w twoje oczy całuje tylko raz by zabrać o tamtej stronie mówią - kraina miłości wiecznej Te wtrącenia jednowersowe między strofami, jedynie zakłócają tekst. Poza tym jest wyraźny dysonans między tymi dwoma wersami: "nieznane prawdziwe obliczestarością wyblakła twarz" pozdr
Marlett Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 nazywa się inaczejno zupełnie inna niepodobna do tamtych kobiet przeklinają ją bo jest doskonała zamieniłabym na; jest zupełnie inna
Jolanta_S. Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 @pchła_szachrajka cóż to jest najwłaściwszy kierunek dla pchełki ;)
Jolanta_S. Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 @Marlett przemyślę tę kwestię, dzięki wielkie :)
Jolanta_S. Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 @bazyl_prost to zależy od "granicy"
Jolanta_S. Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 @Mariusz_Sukmanowski kiedyś miałam "ni" ale przewstałam lubić ni-cki. co mogę to jedynie wyciąć "starością wyblakła twarz" i tak zrobię. dzięki :)
pchła_szachrajka Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. byćmoże ;) cmok :)
Rekomendowane odpowiedzi