cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 labirynty mają swój ukryty sens nie chciałbym za wiele o tym mówić powiem rozliczam się z tobą każdym dniem rozkoszy i nienawiści każdym początkiem i jego puentą możesz narysować słońce będzie wyblakłe możesz narysować ciemność nigdy nie narysujesz aż takiej możesz mówić nie słucham Wolin 03 V 2012 https://www.youtube.com/watch?v=qdoh-IfoWRw
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 labirynty mają swój ukryty sens nie chciałbym za wiele o tym mówić rozliczam się z tobą każdym dniem rozkoszy i nienawiści każdym początkiem i jego puentą możesz narysować słońce będzie wyblakłe możesz narysować ciemność nigdy nie narysujesz aż takiej Taka moja "propozyszyn". Myślę, że tyle wystarczy, by odnaleźć sens labiryntu. pozdr
Jolanta_S. Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 @cezary_dacyszyn wycięłam ostatnie dwa wersy "możesz mówić nie słucham"
Jolanta_S. Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 @cezary_dacyszyn powiem jeszcze, ze ładny :))
Nata_Kruk Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2014 Mają ukryty sens, jakże nie... Nie rezygnuj z... możesz mówić, nie słucham.. przecież to puenta owego labiryntu. Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "propozyszyn" się podoba - jako słowotwór :-) byłoby zbyt gwałtownie czytałem jakby kogoś innego i czegoś by mi brakowało zostaje !
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po retuszu, znaczy sie ? ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TAK TAK TAK !!! :-)
Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 @cezary_dacyszn nie ma potrzeby retuszu :)
Rekomendowane odpowiedzi