Anna_Myszkin Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 gdybyś tamtej nie zaplatał misterniej kto wie a tak włosy zmierzwione od mieszków po rozstrój końcówek chlasnęłam u nasady żal mi było nadgarstków przypadkowy fryzjer nie wziął nic za usługę rozebraną z metafor wystawiłam ci rachunek w lustrach
Sabre_Wolfik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 pewnie pałam teraz wstydem że kołtuny mnie schwytały chyłkiem przytrzymały płonąc teraz śladem przemocy na ustach straciłem wszystkiego smak a ten paragonik? mróweczki się rozsypują że skupiam się niebywale u nasady metafor to powiedz ile'm winiem?
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Swoją podmiotkę nacieram balsamem na porost puchu - pewnie coś będzie chciała dorzucić na temat bladego odbioru jej metafor... Co do luster, pełna zgoda, a do reszty zasiądę o bardziej przyjaznej godzinie, zwłaszcza że to nie pierwszy sygnał, żeby z zapisem pokombinować i bloczki rozbić.
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popieram.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Póki co, zastanawiam się czy taki "rachunek" zaboli .(?) pozdr
Anna_Myszkin Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popieram. Też poparłam.
Anna_Myszkin Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niekoniecznie - może go w ogóle nie zauważyć.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 słodka zemsta? na szczęscie odwracalna. ze smakiem łykam w całości.
Anna_Myszkin Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taka z przewagą goryczy w cukrze, ale odwracalna.
Rekomendowane odpowiedzi