Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zmitrężyła czas młodości bo guzdrała się jak sójka jednak w seksie królowała wizytówka - dzieci dwójka. Zmitrężyła czas w pościeli gdyż tam była jej arena a klientów przyciągała łatwość dojścia, niska cena. Dzisiaj nadal czas mitręży gdzie nikt nie wie gdyż ta pani chociaż jest na drugim świecie lecz się nadal bisurmani.
Grzegorz_Kochel Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Lekkie, frywolne, chociaż temat stary jak świat. Bardzo się spodobało.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cały świat starością trąca ludzkość także już niemłoda cieszą się kolekcjonerzy na starocie przyszła moda. Pozdrawiam HJ
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo cierpi ma udręki zniewolona krnąbrna dusza już mitrężyć nie chce więcej bo przygniotła ją pokuta :))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo cierpi ma udręki zniewolona krnąbrna dusza już mitrężyć nie chce więcej bo przygniotła ją pokuta :)) Albo cierpi, że od ręki już załatwić nic nie może bo choć nadal leży w łożu lecz to madejowe łoże. Pozdrawiam HJ
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 bisurmani się z bismarckiem a nie z heniem ani z czarkiem otto morał z tego płynie czarek znowu jest po winie :-)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro Czarek jest po winie to i kara osiedziana postuluję na to konto strzelić choćby i z szampana. Pozdrawiam HJ
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro Czarek jest po winie to i kara osiedziana postuluję na to konto strzelić choćby i z szampana. Pozdrawiam HJ sam pan czarek nie da rady lustra w domu nie obaczycz może skorom po odsiadce Ty z tą flachą mnie uraczysz ?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro Czarek jest po winie to i kara osiedziana postuluję na to konto strzelić choćby i z szampana. Pozdrawiam HJ sam pan czarek nie da rady lustra w domu nie obaczycz może skorom po odsiadce Ty z tą flachą mnie uraczysz ? Chętnie bym się z tobą napił lecz oferta ciut spóźniona gdyż 2-giego miałem zawał rana ledwo zaleczona a już czas się do podróży przysposobić, ruszyć w drogę Świnoujście, sanatorium jak sam widzisz pić nie mogę. Pozdrawiam HJ
Nata_Kruk Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Niezła duszyczka.. wojowała i tutaj, i tam jeszcze jej mało..;) Lekki, taki.. do uśmiechu. Pozdrawiam z Nowym Rokiem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można położyć uszy po sobie 10 przykazań uznać za święte albo wyczyniać takie figury, że aż wydaje się niepojęte iż coś takiego można wykonać nie łamiąc przy tym rąk, nóg, organów a rzecz dotyczy wiadomo seksu i tutaj moja prośba do panów miejcie na względzie zdrowie partnerek przecież nie wszystkie bywają z gumy a więc poddajcie się przed współżyciem chwili refleksu, chwili zadumy. Pozdrawiam serdecznie HJ
Rekomendowane odpowiedzi