cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 sade wino lampka księżyca wiem że wiesz jak smakuje nicość idziemy po kruchej krze na wszelki wypadek ktoś nauczył pływać ona ma takie tęskne wargi kryje za woalką czego nie da się ukryć widzisz nie tylko ty Świnoujście 06 I 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yoLoEw8D0Bg
ja_bolek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sade dobra jak wino. Im starsza tym lepsza.
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z win osobiście polecam jabolki ;-)
ja_bolek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z win osobiście polecam jabolki ;-) po krze psię w altanie
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z win osobiście polecam jabolki ;-) po krze psię w altanie Ja bolek jak Sade ;) Im starszy tym lepszy !!! Przybij 5kę w uznaniu za poczucie humoru ;-))
Nata_Kruk Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Bardzo często słucham Shade, dla mnie, to wspaniała wokalistka. Treść jest w porządku, może maleńki grymasik na "tęskne wargi" i.. troszkę mi brak "to'", za woalką. Pozdrawiam.
Zjajami_Baba Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 @cezary_dacyszyn może kiedy chcemy coś poprawić u cudzym wierszu umiera jeden ptak ?
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 NaTO !!! to się doczytuje !!! Chyba ...
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może ... oby nie Kruk !!!
Nata_Kruk Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czarku, doczytałam, a że nie ma, napisałam.. troszkę.. :) brak. Jeżeli to usta Shade, faktycznie mogą wydać się tęskne. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Babo", mam ogromną nadzieję, że tak nie jest, bo w .. "maleńki grymasik".. czy "troszkę mi brak".. nie ma "chcenia", to nawet nie propozycja zmiany. A sugestie w jakichś innych... może, kiedy.. próbujemy.. coś poprawić w cudzym wierszu, chcielibyśmy, żeby był jeszcze lepszy.?.. :) Można jeszcze nanieśc poprawkę w regulaminie.. ;) a tak naprawdę, wszystko zależy od tego, w jaki spoósb owa "krytyka" jest podana, czyż nie.? Hej.
Rekomendowane odpowiedzi