aluna Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 poezjo usypiasz i budzisz powlekasz łzą zabawiasz kto nie widzi kolorytu motylich barw ten nie wie że zmieniasz sukienki od bieli po czerń że westchnienia są twoim urokiem
M_Patriota Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzięki poezji, masz bogatszą duszę i coś takiego, jak n a t c h n i e n i e, co nie wszystkim było dane. Serdeczności.
Wodzu_Wodzu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 @aluna bo w poezji od hitu do kitu cieniutka granica. Poezja podobna do skoków narciarskich. Jak jakikolwiek element nie gra-cała praca leży i robi pod siebie. Ten utwór jest z tych dobrych. Zdecydowanie. Nie rozumiałem i nie rozumiem nienawiści pod poprzednim utworem-niestety dla krytyków był świetny.
aluna Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 @M_Patriota Dziękuję Mietku ,ze poczytałeś co to dla mnie poezja(tak w kilku wersach)! Jestem bogatsza o każdego czytelnika , szkoda ,że nikt nie napisał , jak widzi, czuje, ,,, poezję?! Serdeczności! Hania
aluna Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 @Wodzu_Wodzu Dziękuję Wodzu za odniesienie się do mojego widzenia poezji! A, krytyka mi nie obca,każdy ma prawo odnieść się do wiersza, więc ryby nie mają głosu(mój zodiak)!Na szczęście tylko w powiedzeniu! Wracając do wiersza , każda przestrzeń naszego życia ma cieniuteńką granicę, dzisiaj jesteśmy gdzieś tammmmm! Pozdrawiam! Hania
Sabre_Wolfik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 przecież nie ma poezji tylko stos trupów masz i morze krwi żyły wyprute kolorowe, kości roztrzaskane bohaterstwo nikczemne zdeptanego honoru wycie potępionych i czyny lubieżne gwałty, niewola, opętanie smutkiem gniew i zazdrość wypielęgnowana straszliwe choroby, popędy, uczucia i Twoje usta drżące o usypianiu w motylich sukienkach przecież nie ma jej jak więc usypiasz?
Rekomendowane odpowiedzi