cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 piszę po ścianach cokolwiek byle cały czas każda kreska twoje imię nieważne w poprzek na przekór złamana pionowo chcę o tobie myśleć mieć ciebie zawsze zlituj się litero uczyń tobą już teraz Świnoujście 28 XI 2O12
Zjajami_Baba Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 a tak? piszę po ścianach cokolwiek byle cały czas zlituj się litero uczyń tobą już teraz każda kreska twoje imię nieważne chcę CIĘ myśleć mieć ciebie zawsze w poprzek na przekór złamanY pionowo
aluna Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 @cezary_dacyszyn Wooj! Podobalski , ciekawy przekaz Czarku, a myślimy ,ze życie zaczyna się i kończy na oddechu - prawda! Ale między jest potrzeba , potrzeba kochania! Pozdrówki! Hania
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm... moja dedykacja ma mieć jednak bardziej DUCHOWY niż fizyczny wymiar :-) Ale przyznaję, ta Twoja wersja z jajem... ;-) Kusi ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hania w potrzebie kochania ? Jakie to miłe, że oddychając, kochać potrafimy :) Życzę szczerych uczuć i intencji aż po ostatni oddech, i żeby ten - nigdy nie nastąpił :-)
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Czarek, jeżeli peel pisze po ścianach i każda kreska, to jej/jego (może być dziecko) imię, to chyba nie jest to takie "cokolwiek", tym bardziej, że 'on' wyraźnie myśli i myśli, chce mieć, zakładam, że 'ją'.. zawsze. Lubię dobre graffiti. Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak :wiście ... Masz absolutną rację - nie takie zwykłe "cokolwiek"... Ale dużemu facetowi nie wypada bazgrać imienia ukochanej... No, jakże by to wyglądało ??? ;-)
Rekomendowane odpowiedzi