cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 to zwykłe zobojętnienie przyjdźcie wszystkie mgły ze ścian osaczcie kolory nie mają znaczeń łóżko okręt kołyszą synapsy na stykach ledwo iskrzy ona zaraz przyjdzie Świnoujście 28 X 2013
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 To "oprócz" cholernie razi.Po co to? Jeśli już łączyć pierwszy wers z tytułem to "a" w zupełności wystarcza. Powtarzam :jeśli. Pierwsza strofa świetna ,a trzy ostatnie wersy "depresyjnie" mi nie leżą. pozdr
cezary_dacyszyn Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cenię, że bywa Ktoś, kto potrafi zajrzeć i ocenić, a nie jedynie wyzionąć jadem :-) Ostatnio po prostu wklepuję, bo to co się tutaj dzieje... :-(( Dziękuję za słowo na temat, może utrzyma się tutaj jeszcze jakaś brać poetycka... Oby... Obcinam zbędne, przy odrobinie chęci i czasu może jeszcze lekko zmienię. Pozdrawiam, C ...
Zjajami_Baba Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 bardzo dobry początek synapsy to słowo, które lubię w poezji wiersz zyskuje podczas głośnego czytania szczególnie puenta (ja ją odbieram ironicznie) pozdrawiam:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i oby tak wszyscy ... ale są tacy, którzy mają gdzieś i Ronię i wolą czekać na śmierć ... :-(
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Może jeszcze nie wszystko, ale zgodzę sie, że dopada człeka kompletne zobojętnienie... .. osaczcie mgły, kolory nie mają znaczeń.. fajnie zabrzmiało. Druga "dokręca" depresję, lubię takie klimaty w wierszach... ale czyżby to 'ona' była jej powodem. Pozdrawiam noworocznie.!
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ona śmierć ... ciężka depresja sama ją zaprasza ... ale spokojnie :-) to takie Imagine ... ;-)
Rekomendowane odpowiedzi