Agata Freindorf Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jestem słabaniczym uginające się drzewo na wietrze,jestem małaniczym ziarnko piasku na pustynijestem bezbronnaw tym świecie pełnym przemocy-ale jestem...
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no i dobrze, witam w ... tym życiu. ja tez jestem słabsza i mniejsza od niejednego. Ale są tego i plusy.
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeszcze jedno, ładną masz stroniczkę
Sool Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Krótko ale jednak słonecznie jak dla mnie .Pozdrawiam
Alessia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Jestem piasku ziarenkiem w klepsydrze,Zabłąkaną łódeczką wśród raf,Kroplą deszczu,Trzciną myślącą wśród traw...ale jestem!" i tylko tyle Alessia
Alessia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Pelman @ Aug 22 2003, 06:16 PM) CYTAT (Alessia @ Aug 22 2003, 01:12 PM) "Jestem piasku ziarenkiem w klepsydrze,Zabłąkaną łódeczką wśród raf,Kroplą deszczu,Trzciną myślącą wśród traw...ale jestem!" i tylko tyle Alessia Czemu Alessio zaraz tak grubą pałką?Pozdrawiam Oj Pelmanie , ja nikomu nic nie zarzucam.Przed przeczytaniem tego wiersza, akurat śpiewałam ta piosenke, bardzo dobrze mi sie kojarzy.No i jak przeczytałam ten wiersz, po prostu napisałam, nie mogło być inaczej, bardzo fajny zbieg okolicznosci.Ja nikomu bym gruba pałą, za duzo we mnie delikatnosci Mój komentarz był jak najbardziej pozytywny jeśli kogos uraziłam przepraszam Alessia
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Alessio, nie przejmuj się, zapewniam Cię, że Krzysztof się tak szybko nie obraża. Nie ma o co. Wyczuwam to jako żart Pewnie oczekiwał, że mu tą pałą ... odpowiesz. Byłaby zabawa.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zeczywiscie..Duza analogia z piosenka Anny Marii Jopek..Az nie moge uwirzyc ze nie zauwazylam.To jedna z mych ulubionych piosenek:)
Agata Freindorf Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Faktycznie jest podobieństwo do piosenki Anny MArii Jopek.Można by rzec ze wlasnie jej utwor lekko mnie natchnal do napisania jakby 'wlasnej wersji' Dzieki wszystkim za miłe komentarze:)
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmm a mi najpierw przypomniał się wiersz Gosi Stypułkowskiej o podobnym zakończeniu pozdr
Rekomendowane odpowiedzi