Jacek_Kwirant Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Wiesz za co nienawidzę świata ? za to ,że pokazuje nam szczęście ale każe zaraz wracać Niby mogę dostać wszystko nie robiąc nic lecz robiąc wszystko dostaje tylko w pysk tak jest chyba teraz bo nie wiem na czym stoję i jak Ty to odbierasz Grunt tak szybko pęka , nie słyszysz moich słów Myślałem że pragnę tylko rozmów lecz teraz oczekuje czegoś więcej i to przykre jest bo jestem zdolny do poświęceń ale gdy nie dostaje za to zwrotu ,strasznie cierpię To wszystka chyba nie brzmi jak banał i nie jest jak bezsens choć nie wiem co Ty o tym myślisz i czy nie nazywasz tego błędem Jesteś moim szczęściem lecz fortuna ma dwie twarze obróci się i też kiedyś odejdzie Chciałbym być kiedyś Twój , lecz nie wiem która ze strun otworzy Twoje serce i zadziała niczym kilka nut granych w Twojej ulubionej piosence Wciąż szukam u Ciebie miejsca ale póki co nie mieszczę się na Twojej pięciolinii jak wiolinowy klucz pisząc o tym , nie chce szczędzić słów bo gdy Ty czytasz życie z nut ja chce czytać swoje z Twoich oczu i ust żałuje tylko ,że nie połączyła nas muzyka łatwiej bym do Ciebie dotarł ... proszę oddychaj .
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ech, no... chciałabym kiedyś dostać taki list. Jest w smutnej, molowej tonacji, słyszę melodię, której nie zapomnę. Nie wiem co mógłbyś poprawić, na początek może klikając w 'edycja' zlikwiduj spacje przed świata ? ---> świata? Grunt tak szybko pęka , ----> Grunt tak szybko pęka, dotarł ... ----> dotarł... itd. Jak na wiersz, jest trochę przegadany, (moim zdaniem) Jeśli to list, to chciałbym dłuższy Serdeczności :)
Jacek_Kwirant Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 @Alicja_Wysocka wydaje mi się,że przegadanie jest już moim stylem ;>
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 No i dlaczego nie likwidujesz tych spacji? W kolejnym tekście to samo, po dajesz na warsztat?
Rekomendowane odpowiedzi