Leokadia_Koryncka Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 tyle w tobie niepokoju wracasz do chwili radosnej a zarazem trwożnej jakbyś czuła że znowu przyjdzie brak diagnozy kładzie cień na wielu twarzach rzeźbi zamyślenie tylko ono żyje w tajemniczej mgiełce jestem obok
maria_bard Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 A gdyby inaczej ustawić wersy? Głównie w pierwszej strofie. Tekst ma ducha i przekaz, ale inaczej bym go zapisała:-) Także - bez "ciągle" w drugim wersie. To wyłącznie moja sugestia. Pozdrawiam. E.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 @maria_bard "ciągle" znika, ale co dalej... Może kolejna sugestia? Dziękuję za czytanie ze zrozumieniem. Pozdrawiam...
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Leo !!! Sto tysięcy lat !!! Ten portal nie jest taki zły ;-) A odnośnie... Trzeci wers jakiś taki niezgrabny, na pewno jest jakiś jeden wyraz... A w siódmym pokusiłbym się zamienić tylko ono na a ono ... tylko ;-) ... nie jestem pewien czy do końca właściwie odczytuję przekaz... Pozdrawiam, C :-)
Nata_Kruk Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dobrze, gdy "nad przepaścią" jest ktoś obok, to na pewno pomaga. Widziałabym inną wersyfikację, pomijam.. "radosnej a zarazem trwożnej".. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi