cezary_dacyszyn Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 krótkie spięcie serce w gardle chemia alchemia metachemia wydłubałbym z ciebie wszystkie dwa słowa na które czekam ułożył w puzzle mieszał nimi świtem nocą zawsze zjadł nawet twoje tłuste włosy prosto z talerza Świnoujście 06 XII 2012
sun Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 Czy aby muza ( jeśli przeczyta) nie obrazi się o te tłuste włosy? Pozdrófki :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2013 dobre, bo szczere :) pozdrawiam i do poczytania :)
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn chemia, alchemia, maetachemia;))) świetny tekst. przypomnuiał mi pisanie z pewna dziewczyną;))) "zjadł nawet... (...)" "Wtuliłbym się i cię zeżarł" "Tez bym się wtuliła przytuliła, wssała, zassała, czy chuje(oryginał) wie co";))) Dobrze Czarek, że masz dystans do pisania. Jest niewymuszone i urokliwe często. Nie mogę się zebrać do pisania. I dobrze;))) Wkrótce coś ci wrzuce na maila, ale tez nie chce mi się pia=sać;))) Izrael mnie zaczarował. Duch i sila. Wrócę tam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie. Naprawdę. Prawda, MUZO ;-) ?
cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. osobiście ten fragment z chemiami mnie mierzi ale póki co ... ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odnośnie tych chemii - masz piętro wyżej ;-) a ja ... owszem ... mam dystans do pisania ... : http://www.poezja.org/wiersz,1,132335.html Pozdrawiam, C :-)
Nata_Kruk Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Czarek.. "wydłubałbym z ciebie wszystkie dwa słowa".. domyślam się, o jakie dwa słowa chodzi, a jakby .. te dwa słowa.. po prostu. Wersy kończące, wybacz, poczułam niesmak, dlatego kończę na "zawsze". Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi