sun Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 W kwestionariuszu proszę wpisać pesel trochę niski, nic nie poradzę liznęła nas komuna ale można było wchodzić na drzewa zamiast pochodów w górach rzucaliśmy śnieżkami nikt nie znał dysleksji-same niedouki potem bibuła Sołżenicyn godzina słynna- wybacz Ed gaz pieprzowy szczypał w oczy a miłość miała zapach stokrotek jeśli chodzi o kompetencje dumne naszyjniki papieru toaletowego pralka kupiona u rzeźnika ciąża o smaku kubańskich pomarańczy ale moje dzieci nie są nazistami wiedzą, że cukier i buty na kartki cinkciarze stali pod pewexem a kościół był dla ludzi jeśli chodzi o przekonania lepsze serce niż leizna kamienna że smutek bywa w odcieniu blue alaska można czasem zalać się niżem barycznym a słowotok to zwykle objaw choroby Blue alaska- ważny kolor na jednej z edycji targów Premiere Vision, błękit z kropelką fioletu, chłodny w odbiorze
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 hmmm... taka gadka szmatka :-) ale retrospekcja udana... Niepotrzebne użycie wtedy - to się czyta... a i rytm by zyskał... Tak myślę ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 hmmm... taka gadka szmatka :-) ale retrospekcja udana... Niepotrzebne użycie wtedy - to się czyta... a i rytm by zyskał... Tak myślę ;-)
sun Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn "wtedy" usunęłam- ok. Do tekstyliów nie mam wstrętu, a jeśli doczytałeś do końca, to skojarz. Dzięki za zajrzenie, pozdrawiam i spadam ;-)
5_i_1_kilo_ Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 spojrzenie w przeszłość jak się patrzy, interesujący wiersz, z przyjemnością przeczytałem, tylko ten gaz pieprzowy.....myślę sobie, że to był inny gaz łzawiący, początkowo polski a później z niemiec wschodnich, ale to margines, pozdrawiam. j.
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj ta gadka szmatka bo rzeczywiście taki trochę słowotoczny reportaż, ale przecież się nie czepiam samemu mając takie na sumieniu ;-) Gdyby było źle - ani słowa pod wierszem bym nie napisał :-)
sun Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 @5_i_1_kilo_ Witaj, dobry jesteś, złapałeś mnie! Miałam napisać lakrymator? Dzięki za dobre słowo i za czytanie. Znam kliku takich, co chcieliby jak Ty mieszkać w lesie, ale nie mieli odwagi rzucić wszystkiego. Serdeczności, 3maj się ciepło!
sun Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn Oj, oj- zaszło chyba nieporozumienie, piszę skrótami myślowymi jak nie mam czasu, ale za to mam Twój wpis 2krotnie, choc to nie był podstęp :)) Buziaki!
5_i_1_kilo_ Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 @sun o kurde balans, sun:) za takie miłe słowa przyjmij proszę zapach jałowca, miękkość mchu i kołysanie lasu, wszystkiego aż po horyzont Twojej duszy, i niech Ci się roześmieją iskrami oczy:) jacek.
sun Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2013 @5_i_1_kilo_ No to już wszystko wiem- nie dość,że bystry, to na dodatek romantyczny! To dlatego kryjesz się w lesie. Rozpłynęłam się jak masełko :D Dziękuję!!!!!!!!
sława_zaczek Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 heheh, złapałaś mnie, wczoraj przy porządkowaniu znalazłam kartki na cukier i mięso, jakoś nie zużyte i zaczełąm sie zastanawiać, czyżbym nie słodziła kawy? no jakże, karkę na kawę wypiłam, hiehie, to były czasy, miło poczytać i powspominac, młodzi nie znają tego... :P Pozdrawiam cieplo :)
sun Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2013 @sława_zaczek przecież o kawę też ciężko było, nie było co słodzić. Trzymaj te kartki, to już historia.Buziaki :))
Rekomendowane odpowiedzi