henryk_bukowski Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 wracał ojciec gasił gwiazdy zamykał dom skrzaty pod podłogą liczyły na stole pieniądze matka dzieliła według uznania kromki chleba jak dżinsowe spodnie z plakatu jamesa dina smarowała dżemem do kołyski on spał i nawet mysz pod progiem była w niebie a gdy rano pił nazywając to kontaktem biznes kręcił się dalej i wszystko wszystko kurwa mieliśmy w końcu wykupił bilet na łajbę do perth spakował się i wyszedł ubrany w kwiaty jak hawajski król
aluna Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 @henryk_bukowski Taki los Heniu gotuje nam życie , a dlaczego tak , moze się dowiemy?! Z drudiej strony? Pozdrawiam!
Katarzyna_Zaremba Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Mocne. Dziękuję.
henryk_bukowski Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 ..bardzo mi miło:)..drogie Panie.. - Henryk:)
M_Patriota Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 W Australii będzie lepiej. Pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 prawie bez zarzutu . Pierwsza świetna . Skrzaty w drugiej ... trochę trącą ... W czwartej niepotrzebne i , poza tym niezręcznie pod progiem a jednocześnie w niebie chociaż wiadomo o co biega ... Mięso w siódmej wyjątkowo może być . W ósmej znowu i ... I po co ??? Puenta w pytkę ! No : )
Gość Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Fajnie się czyta i widzi, bez zakrętasów. A to perliste:on spał i nawet mysz pod progiem była w niebie
Jan_Wodnik Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Kawał wiersza - z wyjściem po hawajsku:) Gratulacje i pozdrowienia.
henryk_bukowski Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 ..dziękuję Panom..za "poczytanie"..i opinię:) - pozdrawiam Henio:) P.s .....Panie Dacyszyn..jest Pan niesamowity:)
adam_bubak Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 @henryk_bukowski skoro dina, to dlaczego nie dżejmsa? ;) i byłaby strofa cała zadżdżona ;)
henryk_bukowski Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 @adam_bubak ..na to samo wychodzi:) - pozdrawiam Henio:)
Stary_Kredens Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 fajnie było , ale się skończyło , widac jemu było nie fajnie. Popapraniec jeden i czemu tu winna kurwa kiedy o chuju mowa?
henryk_bukowski Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 ...no wiesz co Kredi:)..zapracował się chłopina..a poniekąd to wizja mojego zejscia:) - pozdrówka Henio:)
WiJa Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Coś się zmienia, a przynajmniej ja (tak bardzo jestem zacofany, żyję w przeszłym świecie, czyli przeszłym życiem, że) zaskoczony jestem przyjęciem wiersza. Pozdrawiam
Devil_de_la_Muerte_ Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Heniek no świetne:-) Wyrzuć jedynie ,,wedle uznania'', gdyż każda matka dzieli z serca. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi