Zjajami_Baba Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 od czasu kiedy wbijam gwoździe macicą już nie płaczę poza momentami kiedy śpiewasz różanosłowy kiedy kroisz jajeczka powiekami drżący kiedy nie mówisz nic czego byśmy nie wiedzieli a ja lepkogiętka czekam na moje krzywe stopy nie ubieram puenty
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 rozwala wbijanie gwoździ macicą to jak mieszanie bigosu członkiem jest pomysł pozdrawiam Jacek
marek_miros Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 @Zjajami_Baba "Krzywe stopy" psują ten niewątpliwie ostry erotyk. MM
Wodzu_Wodzu Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 @Zjajami_Baba Ciasna ale własna! Pozdrawiam :D
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 ale się napracowałem czytając od samej góry... No i trafiłem na rarytas. Gratuluję. Udany zabieg, świetny wiersz :) A puenta ... CACKO !
Rekomendowane odpowiedzi