Wodzu_Wodzu Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Ukryte w machoniu czasu oblicze chodź patrzy z za grobu ja go wciąż słyszę Krzyczy on z drewna majstersztyk przekazu w sztuce prościutkiej o zakręconej podstawie Laurów nie zbierał chociaż uśmiechał miał stale cichy był rzeźbiarz przez historię zapomniany
Jolanta_S. Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 @Wodzu_Wodzu jednak żyje, niezapomniany... pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 @Wodzu, dzięki Tobie bedzie istaniał , wierszem - pięknie! Pozdrawiam!
Gość Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 @aluna Musi być pełen login, nie wystarczy samo "wodzu" :) musi być: @Wodzu_Wodzu pozdrawiam!
aluna Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 @angello Teraz wiem , przepraszam, O.K.! Pozdrawiam!
sława_zaczek Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza rytmiczna, śpiewna, dalej rytm się łamie, myślę, że powinieneś popracować nad nim :D
teraa Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 jesteś poezjowym lechiem rochem?
Rekomendowane odpowiedzi