cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 zwinny esesman rykoszetami podbija mózg strefa mocno skażona gwiazdy kołyszę pod stopami twoje imię wydeptuję niebu prawie na czworakach słania się moralność zamieszałaś z klasą zaszumiałaś zwinny do cholery ten drink Świnoujście 06 VI 2013
Wodzu_Wodzu Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 czuję ten szum tego drinka
Lilka_Laszczyk Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Witaj Cezary! Jak fajnie Cię przeczytać po tak długiej przerwie. wiersz wiele mówiący, ale jak dla mnie bez pierwszej zwrotki. Wtedy bardziej wyraziście Pozdrawiam uradowana Lilka
Jolanta_S. Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 pierwsza strofa nie porywa - lepiej bez... można zaszumieć, zaszaleć, powtórzyć jeszcze raz :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. męskie współistnienie ? w każdym razie pozdrawiam Gdynię :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drink o nazwie ZE dał wszystkiemu początek - miałbym pominąć ??? Serdecznie , C :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j/w - pozdrawiam serdecznie , C ;-)
Jolanta_S. Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Cezary, może tylko ten mózg wyciąć? zastąpić czym innym... czasem z tym wyrazem rodzi mi się wiersz, jednak to słowo jest jakieś takie... sama nie wiem... bo sam mózg wygląda strasznie. i wtedy i owszem :) ale to Twój wiersz. pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi