beta_b Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie mogę kochać dziurkę mam w sercu krew mnie zalewa całą. Inni mi mówią że to nie ważne bo mogę nie wstać rano. Męczy mnie nawet sama tęsknota i parzy mnie moje ciało. Podjąć ryzyko czy w wiedzy wytrwać bo wiem że będzie bolało. A jeśli zginę z innej przyczyny i diabeł z aniołem staną: konto jest czyste, rachunek pusty w jej życiu nic się nie działo.
bazyl_prost Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 myślę że wielkie szczyty minęły, prosimy nie powtarzać, i radzę przestawic się z makroemocji na te ludzkie
beta_b Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Bazylu świadomą grafomanię uprawiam myśli w wersy składam lustra szukam. Przy takiej produkcji trudno wciąż szczyty zdobywać Uczę się przez doświadczenie. I sugestia: widzisz "Rymowanki" - nie chcesz to nie wchodzisz.
Wodzu_Wodzu Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja chcę i wchodzę. Mózg odpoczywa:)
bazyl_prost Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ja nie musze aspirować co kto lubi rymowanki takie ze pękają szklanki co kogo raduje nie każdy pojmuje byle wesoło i nie sarkastycznie nie deptać trawników przede wszystkim .
beta_b Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Masz rację, Bazylu. Chciałam tu przekazać strach w odcieniu zieleni.
bazyl_prost Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 nie zamienisz strachu w rymowankę , juz to zrobił Jan Brzechwa i ty go nie wymyśłiłaś
bazyl_prost Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 oto moja odpowiedź na twoje rymowanki: katuje się umysł a mięśnie dygoczą to umysł pracuje dla mózgu krew toczą i stara sie ciało w życia tkwiąc uporze aż nie może bo wszystko byłoby gorzej
beta_b Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Bazylu, nie czuję się twórcą, recykling uprawiam. Słowa mają moc. Albo pękają jak bańki, emocja opada. Albo pączkują, myśl inspirując. A to w nawiązaniu do zabawy ;)Przyduszam mą duszę do ziemi uparcie, I jęczy, i krztusi się, walczy zażarcie. Szarpnęła za struny i leje wspomnienia. Zawodu, tęsknoty, zadość uczynienia. I śmieje się, wzdycha, zaboli i pędzi. A tak to to było, a tak tototo... Juhuuuu!
bazyl_prost Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 twoje rymy sa zabójcze i dobrze o tym wiesz, to nie poezja
aluna Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Napisałaś Beatko , to Ci spędza sen ,,,! Ale rymowanki to metafora , , peelka chciałaby , wszystko w takt poszło....! Pozdrawiam upalnie! Hania
beta_b Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzięki Aluno, że odpowiadasz. Rymowanki pomagają mi się skoncentrować, wyczyścić myśli, obejrzeć słowa, wylać emocje, albo do nich się odwołać, gdy je mruczę w formie mantry. To zabawki tylko, piszę je bez misji. Ale chciałabym się ćwiczyć w rozumieniu innych, i lepszej w nich komunikacji.
bazyl_prost Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 czarno białe rymowanki, tylko do jakiego portu one płyną?
bazyl_prost Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie takie łatwe, nieszcęsna Marsjanko
beta_b Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, Bazylu, o tym że nie wiem też już pisałam. Małymi kroczkami podążam. I ty mnie trochę znasz, z widzenia.
bazyl_prost Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 znam takie przemądrzałe dziewczynki, lepiej przemądrzała niźli przesłodzona, ta gałązka na której siedzimy już kompletnie sucha, trach i sie złamie
beta_b Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Strach trach bach i ach bo nagle obraz widać z innej perspektywy huk szok mrok tchu brak i komfortu. Tu ziemia - woła instynkt przetrwania. Czas leczy rany. Trzeba upaść, żeby coś naprawdę w sobie zmienić.
Rekomendowane odpowiedzi