Paulina856_ Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Są tacy ludzie wśród nas którym pragnę powiedzieć dziękuję! Dziękuję za w szarości blask Za mile słowo, które buduje Za spojrzenie ciepłe, co dusze rozchmurza I za uśmiech, co serce ciepłem maluje Za wszystko, co dobre Zwyczajnie dziękuję...
Wodzu_Wodzu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 jak ładnie melodycznie brzmi... :) a i tak lekko serce buduje
Paulina856_ Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Hahaha Wodzu jaka szybkość odpowiedzi, ten wiersz to taki mój mały pokaz optymizmu :) pozdrawiam :)
bazyl_prost Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Paulino lepiej nie wszystkim dziękuj, za pożoge przede wszystkim nie i za krew tez nie, podstawowe reguły bo zło cię pożre
Wodzu_Wodzu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jak się siedzi non stop, szuka się nowości z nudów, to prędkość duża...
Wodzu_Wodzu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Paulino lepiej nie wszystkim dziękuj, za pożoge przede wszystkim nie i za krew tez nie, podstawowe reguły bo zło cię pożre Wyraźnie mówi że dziękuje tylko wybrańcom!
Paulina856_ Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Hmmm za pożogę i krew ewidentnie w tym wierszu podziękowania nie zmieściłam ale czasem trzeba podziękować także za to co złe
Łukasz_Jastrzębski Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Siła w prostocie :)
gabrysia_cabaj Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 zwykłe podziękowanie, a gdzie wiersz???
aluna Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Paulinko! A ja wierszem na wiersz: delikatnie jak muśnięcie pyłkiem jak wsłuchany w mistrza uczeń mgiełkami osnutych rąk dotykiem ptasiego piórka lekko puchem objętego tęczą tak można raczej wyrazić proste słowa milczeniem spojrzeniem ciepłym a nie skinieniem przepraszam ale nie potrafię inaczej z ciepłego osłoną wyniosłam dobre innym i sobie w obronie Tak trudno dziś powiedzieć -przepraszam. Dnia: 2012-06-13 Pozdrawiam! Hana
Kasia__P Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne. :)
Rekomendowane odpowiedzi