Łukasz_Jastrzębski Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Czy można nazwać mnie poetą? Podobno można wszystko, Czy jestem więc astronautą? Nie jestem bliżej księżyca czy Saturna od innych, Nie chcąc być szufladkowanym-poszukuję szuflady, Czy jestem więc wolny, od tak, samozwańczo? Kto określa kryteria bycia, Dlaczego chcemy być kimś, a nie nikim, A co jeśli nikt jest kimś? Poeta-astronauta.
Wodzu_Wodzu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To leć w kosmos, pokaż ufolom co napisałeś. Oni Ci powiedzą czyś astronautą czy też poetą. Granica cieniutka jak grubość kondona. A jak pęka-bywa nieszczęście!
Łukasz_Jastrzębski Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wydaje mi się, że nawet nie czytałeś ze zrozumieniem, przelatując powierzchownie po 3 wersie, a może tak to zinterpretowałeś, no cóż. Tak czy inaczej wydaje mi się, że mogłeś ten komentarz zachować dla siebie :)
Wodzu_Wodzu Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Czytałem dokładnie 10 razy-na dole jest licznik kto i ile razy czytał. Zauważ że komentarz ma charakter żartobliwy. Złośliwie to ja bym napisał dopiero... Dawaj następne dzieła, poczytamy.
Rekomendowane odpowiedzi