LadyC Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi. Proszę zostać (o ile głowa nadal w porządku tj o ile potknięcie nie poczyniło szkód fizycznych :))
egzegeta Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 LadyC pomyśl nad tym, aby w miejsce drugiego "jazz" wstawić to: http://www.youtube.com/watch?v=tfQ8Gj1T_Jo i wtedy będzie chyba lepiej :)) Pozdrawiam muzycznie
al_meriusz Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 egzegeto, świetny pomysł, pod warunkiem, że usłyszymy go już jako jazz pierwszy ;-)
LadyC Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozkosz sama :) teraz już zostanie jak było ... bo przepadłam słuchając :)))
Mr._Żubr Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze jest się dziwić.
mars Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Filuternie i z polotem. Duży plus ;-)
LadyC Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
egzegeta Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 potkniesz się. O jazz. i jako żywo potknąłem się o Franciszka Lehara w aranżacji Mistrza. www.youtube.com/watch?v=iH9IYykZX1U pozdrawiając życzę miłego odbioru
LadyC Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. potknęłam się. i słucham. no cóż. melomanka beznadziejna. :))) pozdrawiam z pozycji leżącej
sława_zaczek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 znaczy się DOBRY WIERSZ, skoro wywo-łał taką burzę...: na pewno do zapamiętania :D. Witam cię Lady C, oj dawno.... pozdrawiam ciepło :D
Rekomendowane odpowiedzi