beta_b Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Po parku biegam, rozglądam się skrycie ciąglę coś robię lecz co to za życie... Ja wygłodniałam uczucia miłości zbyt ciężka jestem w swej zaborczości. Przyszła mi więc do głowy idea że schudnąć trzeba według planera. Opracowałam na rozum wszystko odcinam ssanie, zostawiam rżysko. Zacisnąć muszę uczucie w brzuchu i ograniczyć tęsknotę w ruchu. I przestać marzyć, pisać, wspominać odciąć emocje, się nie widywać. I tak się męczę w tej poniewierce bo niby mam coś, ale chcę więcej. Bo ciągle ja chcę, i to najważniejsze gdzie znaleźć miejsce na twoje serce? Ciekawa jestem czy bycie na diecie trudno przychodzi każdej kobiecie? I co zrobić trzeba gdy przyjdzie pragnienie na jeden uścisk, jedno spojrzenie? Tak dla kondycji wystarczy pobiegać? A może zmienić obiekt westchnienia? I tak się miotam, i tak zacinam może to jednak nie moja wina?
al_meriusz Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 bardzo ważna treść, ale przy wierszu jeszcze dużo dużo do zrobienia ps wierzę, że dla twych palców praca nie mniej radosna i owocna jak oranie ziemi ;-)
beta_b Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 Tak, lubię ten stan zadowolenia z pracy rąk swoich. W moim ogródku buchają rośliny, bo płodna jestem. Ale brak mi kompetencji ogrodnika.
Rekomendowane odpowiedzi