Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 kiedyś wypiję ostatnie piwo zapalę ostatniego papierosa zjemy ostatnią kolację przy świecach ostatni raz się przytulimy napiszę ostatni wiersz .....kiedyś
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Przeczytałem ten tekst i od razu "wyplułem z siebie": wiem o tym ,wszyscy wiemy ,taka ( powtarzając za klasykiem) "oczywista oczywistość". Ja znam wszechwładną mądrość ,że "w prostocie metoda" ,ale czy aż takiej? Dwa razy "kiedyś" i środek ,który każdy z nas podobnie wypełnia ( no może nie wszyscy palą ,bo wiersze przecież piszą wszyscy:)). "Nic to" - jak mawiał Wołodyjowski do swojej Basi. pozdr
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kiedyś... Na dobrą sprawę żadne odkrycie.
Stary_Kredens Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Poszedłeś za nastrojem , taka chwila czasem przychodzi do każdego zwłaszcza gdy tam już któryś krzyżyk się dźwiga i to wszystko Pozdrawiam Kredens
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dz. Stary K. Malkontentom mógłbym dołożyć: zapłacę ostatni rachunek wykoszę trawnik poderwę sąsiadkę nie spłacę kredytu oleję urząd skarbowy i t.d. Pzdr.
krzywy olek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś... jeszcze tu wrócę - piwo papieros i tenteges ;)) pozdr
Jolanta_S. Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 pozdrawiam Stefanie:) jakby co jestem piętro niżej - znajdź mnie!
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Oki Jolu. CCC.
aluna Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 Stefanie niechaj to kiedyś trwa i trwa i ...... Pozdrawiam! Hania
Rekomendowane odpowiedzi