Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 prima aprilis nie patrz przez okno bo się pomyliszdlaczego wymarły dinozaury dziwi się bociek brodząc po śniegu zamiast po błociekraszanki to ci są jaja dzieci od rana lepią bałwanasyndrom świąteczny na zielonej stronie życie do syta wielu wciąż pisze choć nikt nie czytagdyby było mało to na dodatek jakiś matołek bawi się czasem***:/! i za plecami igra naszymi emeryturami
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 eee, Marianno, cała głębia tego genialnego trójwersu wyleciała w kosmos... obok Ciebie. niemniej dziękuję za czytanie i pozdrawiam serdecznie :)
anna_rebajn Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Widzę Sylwestrze, że wstrzeliłeś się w nastrój śniegowo - pisankowy. Genialne - prima a prilis :) nadzieja wiosną - gdy zamiast trawy wiersze wyrosną Pozdr. ciepło - wbrew aurze. a
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dzięki serdeczne :) również :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 zlodowaciałe węgielki o tępym spojrzeniu czerwony nos i gruby szalik nie taką lepiłam wiosnę wytrwale aż kulam się cała w śmiechu bo zając okazał się bałwanem ps. pierwszy raz w życiu, oberwałam w swoje imieniny śniegową kulą :( a już trochę żyję... "to ci są jaja" :))))
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ponieważ wiośnie brak refleksu ,mnie także. Dopiero teraz dostrzegłem twoje poczucie humoru:) - to żart. "Prima ..."- jest prima ,pierwyj sort. Pozwolę sobie dopisać coś niecoś do twoich "epopei":) zazdrość gdy wiosna przyszła taka przemożna zima wróciła zobaczyć że można czemu zima trwa - przyczyna prezes kradł księżyc i nic się nie stało a premier się ślizga i ciągle mu mało. Pozdrawiam:))))))))
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, dlatego postanowiłem zrobić tych kilka fotografii :). mam tylko nadzieję, że natura nie wprowadzi nam takiego schematu na dłużej, że to tylko jednorazowy wybryk. pytałem swojego dziewięćdziesięcioletniego ojca, też czegoś takiego nie pamięta. mówił o śniegu w czerwcu, ale to był tylko chwilowy incydent, a my mamy regularną zimę, której końca nie widać. czyżby nadciągała kolejna epoka lodowcowa? dziękuję za następny wierszyk i pozdrawiam serdecznie. do poczytania :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mariuszu, zastrzeliłeś mnie i teraz leżę zabity :))). następnym razem proszę Cię o większą ostrożność :))). ten drugi mnie dobił ;). i co mogę więcej napisać... pozdrawiam i do poczytania :)))
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Małe, a jakie zgrabne :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dziękuję Alu :)
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak najmocniej na czasie :D Najbardziej podoba mi się prima aprilis. Pozdrawiam chłodno (żeby dokończyć dzieła absurdu) :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 mi też :) cool pozdrowienia przyjęte :), wzajemnie Agnieszko :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na czasie ale to na dodatek jekieś matoły igrają czym się da pzrypomiona się piosenka Młynarskiego: "co by tu jescze zepsuć panowie" pozdrawiam Jacek
Sylwester_Lasota Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sukces niebywały! dziękuję i pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie myślałem o tym, ale rzeczywiście może, przy odrobinie wysiłku, przypomnieć. ale to chyba raczej dobrze? :) pozdrawiam i do poczytania :)
PaULA-nowa Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jak najbardziej trafnie i z uśmiechem pozdrawiam:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to i mi miło :) również pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 prima aprilis nie patrz przez okno bo się pomyliszsyndrom świąteczny na zielonej stronie życie do syta wielu wciąż pisze choć nikt nie czyta . . . . cos chyba czytali, ale.. no wlasnie, bylo ale... to sobie wybralam... pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 dzięki Nato za odwiedziny i wybór :) również pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi