PaULA-nowa Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 jest takie miejsce to nie pokój gdzie można znaleźć święty spokój zamknąć za sobą drzwi na kluczyk z życia na chwilę się wykluczyć można poczytać wiadomości lecz większość woli w samotności załatwić swoje dzienne sprawy zostawić to co ma zostawić odetchnąć z ulgą spłukać wodą i dalej ruszyć życia drogą
PaULA-nowa Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybacz Kufelku nie wiem ci miałeś na myśli, ale miło, że zajrzałeś i ślad zostawiłeś. Pozdrawiam:)))
PaULA-nowa Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i jak to można różnie odczytać:) Dziękuję Pawle i pozdrawiam:)))
Malarz_ Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 czytasz gazetę siedzisz i jęczysz gdyż z zatwardzeniem musisz się męczyć Posiedzenie normalnie sejmowe;-)
M._Krzywak Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 No ba... http://www.youtube.com/watch?v=n1qxMA7miyk
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 :))) pozdrawiam i do poczytania :)))
Emanuel_Wójcik Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Gdyby nie kibel, to zapewne dalej ludzie myśleliby, że ziemia jest płaska, założę się że kopernik to rozkminił siedząc na tronie:))) hahahah..:)))))) dziękujemy sedesie, za te wszystkie pomysły!!! pozdrawiam.
PaULA-nowa Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, no...czasami prawie, że sejmowe, bo ciężko coś wychodzi:) Pozdrawiam serdecznie:)))
PaULA-nowa Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale trafiłeś, to zespół z mojej miejscowości:) nie wiedziałam, że mają taka piosenkę:) może to miasto tak działa? he, he.... Pozdrawiam serdecznie:)))
PaULA-nowa Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za uśmiech i do poczytania:) Pozdrawiam serdecznie:)))
PaULA-nowa Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, no...niektórzy mają sporo czasu na przemyślenia, może po wyjściu po wielkim trudzie, to i światopogląd zmienia:))) Pozdrówka:)))
Magdalena_Blu Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zdecydowanie jestem za wywaleniem dwóch ostatnich wersów, banalnych i oczywistych. Tylko psują. Pozdrawiam:)
PaULA-nowa Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Magdaleno za odwiedziny i wyrażenie zdania na temat wierszyka. Wybacz, ale moim zdaniem wierszyk bez tych dwóch wersów wyglądałby jak kot bez ogona:) Pozdrawiam serdecznie:)))
Grażyna_Kudła Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wg mnie, też bez spłukiwania. Co ma wisieć, nie utonie :)))) Niech każdy działa wg własnej instrukcji :) A tak na poważnie, durne to zakończenie, wybrzmiewa jak: życie po defekacji. Ale luzik, mnie uśmiechnął. :)
PaULA-nowa Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wg mnie, też bez spłukiwania. Co ma wisieć, nie utonie :)))) Niech każdy działa wg własnej instrukcji :) A tak na poważnie, durne to zakończenie, wybrzmiewa jak: życie po defekacji. Ale luzik, mnie uśmiechnął. :) Dziękuję Grażynko za wizytę i za komentarz, może dam się skusić na poprawkę:) Pozdrawiam serdecznie:)))
innocenty_prędki Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 no to jeszcze ja, taka mała uwaga z savoir vivre ad vocem czynności, ale tej na stojąco - tyczy się facetów: panowie! zawsze mależy podnosić deskę! po co? - żeby obciekła! pozdrawiam, Centek:)
PaULA-nowa Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Centku:) uśmiechy ślę:))))
Nata_Kruk Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 O WC, chyba tu jeszcze nikt, w sumie.. dlaczego nie zadedykować mu kilka wersów.?.. ;) Ula, dołączam się do tych, którzy ucięliby dwa ostatnie wersy. Zam domy, gdzie w WC stoi mini biblioteczka... Pozdrawiam.
PaULA-nowa Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Nato, że tak podeszłaś do mojego wierszyka, bałam się, że go skrytykujesz, ale chciałam pokazać jak różne mi się one układają, nawet na tak zwykłe ludzkie tematy. Pozdrawiam serdecznie:)))
Rekomendowane odpowiedzi