Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję. Pozdrawiam. 
    • @vioara stelelor Piękny poranek i wiersz. Makowe pieśni nieodłącznie z chabrowym chórem.  :)
    • @leszek piotr laskowski Pięknie i na czasie, zgodnie z narrtacją. TAM BYLI TYLKO KATOLICY. Teraz co złe to poprzednicy. A wszelkie zlo robią ludzie.  Tacy jesteśmy, gdy zapominamy o Bogu.    Pozdrawiam serdecznie  Życzę dobrego samopoczucia. Potrafisz się pocieszyć, jak okręt poniżej linii zanurzenia w wodzie.   
    • @Jacek_Suchowicz Być parasolem gdy deszcz padam Kobiecie czy mężczyźnie to wypada ?   Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • Kiedy nie powiedziałem Ci żadnej informacji Dlaczego zdradziłaś mnie  W swoim łóżku ?   Może tak bym odczepił się  Na wierzchu moim zerwane rymy  Dlaczego odeszłaś? Dlaczego potraktowałem Cię jak szmatę ?   I już ostatni raz do Księżyca uśmiecham się  Czy na pewno czy też prawdopodobnie? Nie dając sobie oddechu  Tylko piszę  Bo w cieniu tylko wyrazy są światłem  Które nigdy nie gaśnie      II   w szeleście cieni one wiszą  to nie ja śpię  to one piszą      III   zatrzymaj mój wyrok Boże  już nikt mi nie pomoże  oprócz nadziei    ona daje się ukołysać duchowi  ona jest odpowiedzią na pytanie    i tak z minuty na minuty herbaty czuję wiosnę ogień mały  blask rozumu odnawia się  w trudnych rzeczach      które napotykam            
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...