Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słowa z myśli mej zerwałem
jak wiosenny kwiat na łące,
najbarwniejsze wybierałem
takie słodkie i gorące.

Całe strofy jak bukiety,
natchnieniem są przeplatane
i dla każdej dziś Kobiety
z serca są dedykowane.

Dla Teresy czy Krystyny,
wszystkim Paniom bez wyjątku,
dla każdej jednej dziewczyny,
bukiet słów z mojego wątku.

Na Dzień Kobiet pomyślności
i spełnienia skrytych snów,
dużo zdrowia i radości
z tą wiązanką ciepłych słów.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @.KOBIETA. ... tą drogą którą wspólnie znamy więc mimo ... pewnie się spotkamy   znowu będziesz zaskoczona to będzie nowa odsłona  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru   
    • Zgasł - ostatni promyk nadziei . Czas - nie będzie czekał, aż coś się zmieni. Nas - miało nic nie dać rady rozdzielić. Brak - tych rozmów długich i szczerych. *** Masz - psychikę na wykończeniu. Strach - nie chciałbyś skończyć w więzieniu. Twa - kobieta szczerze Cię kocha. Dbaj - by czuła, że jest Ci droga. *** Krzyk - stał się normalną rozmową. Wy - cierpicie przez każde złe słowo. Ran - nie zliczysz ciągle dochodzą. Ja - nie wiem czy chce być dalej z Tobą.
    • raz pewien Bambaryła nie podejrzewając niczego teleportował się szybko do wszechświata innego   wiosna radosna nadeszła i park obsypał się kwieciem był rok 6000 rzekł Lenin jak wiecie   Bambaryła się zgubił w otmętach wszchświatów Droga Mleczna go zwiodła mnogością szach - matów   roszada wieża laufer i bicie królowej a jakże....heksagonalne ! że nie ... niech kto powie!
    • @Charismafilos dzięki ;)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję. „Pogodzenie się gorsze od tęsknoty” — pięknie to ujęłaś.
    • Ciemne zasłony  Noc jest kobietą    Kościelne dzwony  Kroki przyśpieszyły   Zagubiony ląd  I nieodkryte ja w nas    Ucieka czas  Jak drobinki piasku...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...