Anna_M. Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 gwiazdy spadają śniegiem śnieg spada gwiazdami każdy płatek gaśnie szczęściem takim samym zupełnie innym warto marznąć dla śnieżnobiałego welonu wiatr coś wywiał i wiatr coś przywiał niemy krzyk lewa strona huczna cisza prawa strona opuszczone stronnice z księgi Cierpliwości nic w naturze nie ginie odrabiając zaniechane zakrywam lewe oko
Agnes Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 zupełnie do mnie nie przemawia, pomiędzy niezłymi fragmentami zupełne masło maślane... zaczyna się nazbyt banalnie zeby mogl zaciekawic, ale dobrnęlam do konca... warto popracowac, tak tego nie mozna zostawic:) pozdrawiam Agnes
Anna_M. Opublikowano 22 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za opinię, każda jest dla mnie ważna. Mam pytanie - czy masłem maślanym są analogie w wersach? Zaczyna się nazbyt banalnie? Hmm, banalność... Pozdrawiam.
Pioe Veno Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Wiersz przeniesiony do działu Forum dla początkujących poetów. Pozdrawiam Pioe Veno
Lourds Nowak Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Tylko oceniam, pozdrawiam cieplutko i serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi