Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 wyszedłem z jaskini w przekonaniu że moja idea żyje na płaskiej ziemi niepokoi mnie sposób pomiaru czasu i sztuczne światło mnożące ilość cieni w przestrzeni wypełnionej trójkątami próbuję poskładać słońce z pryzmatów w nadziei na pełne uleczenie z amnezji znów zostaję mieszkańcem pentagramu
WiJa Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zaiste, że ten wiersz może być dla kogoś bezdrożem, ale chyba nie dla mnie. A przynajmniej lubię dociekać istoty rzeczy (co nie znaczy że docieknę, zgłębię, poznam). Pozdrawiam
Szubka Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 I poza pentagram lepiej nie wychodzić.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydeptywanie ścieżek może być przyjemne. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jeśli nawet, to gdzie?
andrzej_barycz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na początku była...magia...na końcu również ;) Realizm magiczny dla początkujących.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To znaczy że dla mnie. Pozdrawiam
Piotr_Płoszaj Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 niepokoi mnie sposób pomiaru czasu i sztuczne światło mnożące ilość cieni Tak... i to dziwne wrażenie - że się jest jednym z tych cieni. czytałem z zainteresowaniem. Pozdrawiam - Piotr
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "i to dziwne wrażenie - że się jest jednym z tych cieni." Nie pozostaje nic innego jak przyjąć to ze spokojem. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi