Stary_Kredens Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 do usranej śmierci będę się gryzła że coś jest ze mną nie tak ? kurwa wszystko jest tak tylko dryfuję po mieliźnieżyj chwilą to się liczy a co jeśli ta chwila wbija nóż w serce ktoś ci pokazał ryj wieprza a niech spieprzanie warto żyć przeszłością nie oglądaj się jasne tylko najpierw wyjmij nóż nie pierdol mi w oczy miodem wczoraj obelgą coś zamknę na pewno albo coś zamknie za mnie rzuć kością zrób ruch wszystko jedno
Anna_Para Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Kredensie, przeszkadza mi "wielogłosowość". Wiem, że ekspresja w wyrazie uczuć może (może i powinna) podkreślać się chaosem wypowiedzi, tu jednak pochyliłabym kursywą "głos doradców", by odróżnić od monologu wewnętrznego peelki. Powiem Ci, w czym mnie uśmiechnęłaś: uznałaś, że k... i p... trzeba wykropkować, a usranej i spieprza potraktowałaś bez złagodzenia ;) No, może i dobrze:)))))))))))))) Cieplutko, Para:)
Stary_Kredens Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 to tak , aby nie urazić kogoś zanadto może by tak było, zrobiłam to przez edytuj, w pierwotnej wersji było dosadniej, kursywa ? chyba masz rację tylko nie wiem jak to teraz zrobić technicznie Dzięki i pozdrawiam również Kredens
Marek_Petrykowski Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Podoba mi się dynamika tego wiersza - ale bądź konsekwentny - nie kropkuj - dawaj w całości Marek
Stary_Kredens Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Myślisz? kiedy nie mam śmiałości, ale niech tam Pozdrawiam kredens
Anna_Para Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja też dałabym po całości ;) A kursywę zrób zgodnie z instrukcją po lewej stronie: przed cytatem: najpierw [ później i zamknij nawias ] po cytacie: [ / i ] Oczywiście - to wszystko w poziomie ;))))))))))))) Pozdrawiam, Para:)
Stary_Kredens Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dzięki czegoś się nauczyłam z czego będę mogła korzystać , bo zawsze miałam z tym opory pozdrawiam kredens
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie przekonują mnie ani użyte wulgaryzmy ani pozostałe fragmenty. Tekst jakiś na siłę pisany.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Myślę ,że to takiego tekstu zabrakło odrobinę "flou" i dlatego widać iż tylko testujesz ów "klimat" .Próbka tego o co mi chodzi: do usranej śmierci będę się gryzła że coś jest ze mną nie tak kurwa wszystko jest tak tylko dryfuję po mieliznach żyj chwilą to się liczy a co jeśli ta chwila wbija nóż w serce ktoś pokazał ci ryj wieprza niech spierdala itd. Ja chyba wolę jak nie jest ci "wszystko jedno" pozdr
Stary_Kredens Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 No to Twój odbiór masz prawo , chciałam dać tytuł Wkurwiony kredens i teraz szczerze mówiąc też jest , ale wybaczam Ci chociaż "na siłę" też coś hnmmm To do oscari valtteri dopisuje , bo coś mi się technicznie pokręciło Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko jedno co zrobię byle zadziałało , bo nie jest mi wszystko jedno, a poza tym że tak nie pisałam , to nie znaczy , że tak nie czułam , tak też można zapisać emocje , czemu nie? Pozdrawiam kredens
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko jedno co zrobię byle zadziałało , bo nie jest mi wszystko jedno, a poza tym że tak nie pisałam , to nie znaczy , że tak nie czułam , tak też można zapisać emocje , czemu nie? Pozdrawiam kredens " Nie nerwoj sia" i cztaj między wersami:) pozdr
marek_miros Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Cóżżżżżżżż. Słowa/myśli, które pewnie każdemu czasem cisną się na usta. Dobrze sklejone Pozdrawiam MM
Stary_Kredens Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie , tak to jest, czasem tak jest i już Dzięki Pozdrawiam kredens
Nata_Kruk Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kredensie, takiej Cie nie znałam, dobitnie i z nerwem, i to jakim. Nie lubię wulgaryzmów w wierszach, czytając nabierałam wody w usta.. ;) No, wylała się peelka, aż zakipiało.. a to znak, że oczyszcza minione. Pozdrawiam.
Stary_Kredens Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano tak Dzięki za czytanie i zrozumienie Pozdrawiam kredens
Rekomendowane odpowiedzi