Konrad__Kowalczyk Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zemsta wymierzona w spoleczenstwo Bunt wywolany przez nienawisc Kres racjonalnego bytu Winny bo sie urodzil Winny bo wciaz zyje Czlowiek- zaraza tego swiata Nedzna poczwara ogarnieta zadza !
A.StronoMka Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Nie sama żądza jest złem. Tylko jej trywializacja. Miłość i pożądanie, to rzeczy nierozerwalnie związane i święte, jeżeli się do nich podchodzi z należytą uwagą, ostrożnością i delikatnością. Brakuje mi w tym tekście szerzej zatoczonych rozważań w temacie. W tej formie pozostaje niepełny. Pozdrawiam, A.
Nata_Kruk Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 To chyba jakaś aluzja do rządzących, ostatni wers tak mi szepce, ale początek z tą zemstą, chyba przesadzony. Zgadzam się z Astronomką, brak mi "szerzej zatoczonych rozważań w temacie".. ale temu, że.. człowiek jest zarazą tego świata.. mówię tak. Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Rozumiem, że brak odpowiedniej klawiatury, nie rozumiem orta w słowie "żądza". Powodzenia w przyszłości. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi