Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Allen N.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Guma do żucia lepsza, chyba, a kiedyś były trzepaczki do dywanów, trzepnąć tą zarazę między oczy to przynajmniej na jakiś czas rządzenie wyjdzie jej z głowy. Żarty żartami, ale to poważny problem, który w miarę możliwości można przezwyciężyć. Z doświadczenia wiem, że walka z nałogiem, a różne są przecież, do łatwych nie należy. Papierosy i alkohol w mojej młodości opętały mnie jak ośmiornica swoją ofiarę, lecz wyszedłem z tej walki zwycięsko. Jak się naprawde coś chce, to można. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@infelia Pomalowałem niegdyś komin na biało, był atrakcją w okolicy. :-)))))
    • TRZEBA WIERSZM     bez poezji nawet cienie lękają się ciszy -jak tu straszy, a słowa ucichły  szepczą kąty i narożniki wnet poezja z ukrycia wychodzi chcąc uniknąć napadów paniki wierszem atmosferę ukaja  aż usnęły cienie wylęknione  i przestały bać się ciszy 
    • @Migrena  Dziękuję Ci po tysiąckroć!   @Robert Witold Gorzkowski Najserdeczniej Dziękuję! W temacie patriotyzmu zdecydowanie nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa!... Kolejne moje wiersze także będą o zabarwieniu patriotycznym...   @Nata_Kruk Przyznam Ci się że zanim opublikowałem ten wiersz to przeleżał on ponad miesiąc w szufladzie... Gdy po miesiącu go przeczytałem sam się zdziwiłem jak bardzo mi się on podoba... Pozdrawiam Najserdeczniej!
    • @Wiesław J.K. Znalazlem interesujący cytat znanego brytyjskiego kaznodziei:   „Bóg jest zbyt dobry, by być niemiłym, i zbyt mądry, by się mylić. A kiedy nie możemy dostrzec Jego ręki, musimy zaufać Jego sercu”. – Charles Haddon Spurgeon   "God is too good to be unkind and He is too wise to be mistaken. And when we cannot trace His hand, we must trust His heart." - C. H. Spurgeon
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...