pijaczyna_ok Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zraniła mnie kobieta, prawdziwa Amazonka. Pływałem beztrosko jak inia; na plaży ból nauczył mnie ludzkiej mowy. Dziękuję starożytnym i konkwistadorom, rzece i kobiecie za ten dar. Teraz mogę zanurzyć się w słowa.
Alina_Służewska Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Ulga - to dobrze -nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - prawda pozdrawiam :)
pijaczyna_ok Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak - nie ma tego złego... a może to był boski plan ? pozdrawiam :))
Pan_Biały Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 poezjaorg zeszła na psy dla pocieszenia już jakiś czas temu nie nadstawię trzeciego policzka
pijaczyna_ok Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może to się zgadza - zeszła... to widać nawet po niektórych komentarzach :) a niektórzy, np. Światowid, mają więcej policzków pewnie z osiem, jeśli dobrze liczę...
aluna Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 A nurzaj się w słowach , co robi dobrze , nie robi źle Pozdrowionka ! Ja
pijaczyna_ok Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Robię to nieustannie. To rodzaj masturbacji chyba... Pozdrawiam również :))
aluna Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Robię to nieustannie. To rodzaj masturbacji chyba... Pozdrawiam również :)) Ważne ,że dobrze a jak to już .............! Nieustannie , oj może być niebezpiecznie! Hej
pijaczyna_ok Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Robię to nieustannie. To rodzaj masturbacji chyba... Pozdrawiam również :)) Ważne ,że dobrze a jak to już .............! Nieustannie , oj może być niebezpiecznie! Hej Bez przesady z tą masturbacją :)
aluna Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Robię to nieustannie. To rodzaj masturbacji chyba... Pozdrawiam również :)) Ważne ,że dobrze a jak to już .............! Nieustannie , oj może być niebezpiecznie! Hej Bez przesady z tą masturbacją :) Miałam na myśli ładna dziewczynę! A ha !
pijaczyna_ok Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Aaaa, to co innego. Zawsze do usług!
aluna Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wątpię ,,,,,,tyle pięknych poetycznych piękności , masz w czym wybierać!
Zbyszek_Dwa Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 na plaży ból nauczył mnie ludzkiej mowy a teraz...Teraz mogę zanurzyć się w słowa Tak mi wyszło podsumowanie Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi