NOWA Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 czarna krówka w białe łaty mówi tak do swego taty tatku byczku mój kochany chcę podobna być do mamy a szczególnie z tego mleka które płynie z niej jak rzeka a on spojrzał na nią czule jak potrafi to ojczulek nie martw się tym córuś mała tak też będziesz wyglądała kiedy przyjdzie na to pora zrobi z ciebie się rozwora i popłynie także mleko taką jaką pragniesz rzeką
aluna Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zabawnie Nowuś! Na pewno się się spełni ,,,i poleci w pełni! Pozdrawiam serdecznie! Hania
innocenty_prędki Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 to bardzo odpowiednie miejsce; nie znajdę lepszego: chciałbym tu podziękować wszystkim krowom za ich mleko masło sery białe i żółte czarno na białym tym łaciatym czerwonym przeróżnym autorkę pozdrawiam :)
Oxyvia Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ha ha ha! Lubię krowy, to bardzo sympatyczne zwierzęta.
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ale mi zrobiłaś apetyt na kaszkę manną z sokiem :) Słonka :)
NOWA Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A niech się spełni i poleci w pełni:) Pozdrawiam serdecznie Haniu i dziękuję za miłe i wesołe odwiedziny:)))
NOWA Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
NOWA Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że zajrzałaś Oxi i uśmiech zostawiłaś. Pozdrawiam cieplutko:)))
NOWA Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że zrobiłam apetyt an zdrowe jedzonko;) Pozdrawiam serdecznie:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Fajnie, znakomicie, chociaż nie lubię mleka w stanie surowym ale wyroby oczywiście,każdy z nas będąc dzieckiem chciał jak najszybciej wydorośleć:) Wyszła krowa za zagrodę, poszła polem i ogrodem, gospodyni zaryczała, krowa się opamiętała nie lazła już więcej w szkodę. Serdeczności:)
Oxyvia Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha ha ha ha ha!!! Świetne!
NOWA Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Bolku Ty to masz poczucie humoru i ripostę na poczekaniu:) Uśmiałam się, że hej:)))Pozdrawiam serdecznie:)))
Sonia N. Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Hahaha, fantastycznie. Przynajmniej wszystkie krowie marzenia się spełniają :) Pozdrawiam
NOWA Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre spostrzeżenie Soniu:))) Dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam serdecznie:)))
Nata_Kruk Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Ula, ten wierszyk jest gorszy, w zakończeniu za dużo "ą", a fragment.. "chcę podobna być do mamy a szczególnie z tego mleka" . . . nie brzmi dobrze stylistycznie, podobna do, a szczególnie z... no i jak na marzenie, hmm. Trochę mnie zawiodłaś tym razem. Pozdrawiam z jesiennym uśmiechem... :)
NOWA Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nato, ale jeden wniosek pozytywny mogę z Twojego wpisu wyciągnąć, że pisuję już ciut lepiej;))) Ale cieszę się tak fachową opinią:) Pozdrawiam serdecznie:)))
Emanuel_Wójcik Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Hurraaaaaaaa!!! Bajucha, uwielbiam bajuchy:) Czytając poczułem się jak dziecko, miłe uczucie..dziękuję:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 toż to sama prawda w tej bajce zawarta bo z cielęcia będzie krowa tak jak pisze nam tu NOWA :))) stary schemat w dobrym ujęciu, to się chwali :) pozdrawiam i do poczytania :)
NOWA Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ radosny wpis Emanuelu, ależ mnie ucieszył:)))) Pozdrawiam serdecznie:))))
NOWA Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Sylwestrze za odwiedziny, bardzo mi brakowało Twojego spojrzenia na moje pisanie. Pozdrawiam cieplutko:)))
Rekomendowane odpowiedzi