aluna Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 ściąć włosy znikną zamazać wpis zniknie przejdę tam czas znikać www.youtube.com/watch?v=h3yyLquopa4
Liryczny_Łobuz Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Wszedłem Haniu na ten link - smutno i straszno. Masz teraz dobry nastrój do słuchania Peszek :) I tak trzymaj do Zaduszek - a potem - WIELKI ŚWIĄTECZNY USMIECH !!!! Buziak ciepły (choć jesienny) - M.
aluna Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marku za poczytanie i posłuchanie , a nastrój pod wiersz ! Pozdrawiam! Ja
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Znikamy i wracamy. Nie słuchałem. Na temat znikania był wpis pod moim wierszem. Zniknął ale wciąż do mnie wraca. Pozdrawiam Cię Haniu bardzo serdecznie.
Judyt Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 a wiesz że często też mam na to ochotę... zniknąć egzystencjalne myśli w puzzle układane J.
aluna Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko , dziękuje ,że zechciałaś zastanowić się i podzielić myślami! To moje zniknięcie jest z przymusu -czasem trzeba , siła wyższa! Pozdrawiam ciepło! Hania
Rekomendowane odpowiedzi