cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wciąż czekam zamiennej propozycji do piercingu , a tutaj się nie uda !!! Ostatni wers jest kropką , jak napisała Anna poranna :-) Czytaj : z pierwszego wpisu ;-))
Kaliope_X. Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czarku - zabieram ten serdeczny uśmiech. Słowa piękne. Pomilczę, bo na "nic mądrego" mnie teraz nie stać :)) pozdrawiam serdecznie, Kinga. in-h.
Nata_Kruk Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Czarku, pomijam maleńkie "te" w I- szym fragmencie. Reszta dedykacji mówi sama za siebie. "karmię buty błotem"... bardzo, super.! "to wszystko"... :) Pozdrawiam.
maria_bard Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 "żałuję po latach że w maju był grudzień karmię buty błotem" Mało słów, brak emfazy, a zrobiło się smutnawo. Tak, jak lubię. Pozdrawiam. E.
cezary_dacyszyn Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i w pierwszym odruchu po Twoim wpisie chciałem wyrzucić ! Ale odnoszą się do pierwszego wersu i ... ani rusz !!! Bez " te " możnaby domyślać się innych słów , wszelakich , okolicznych , a ja ... nigdy Jej niczego nie sugerowałem ... To z czasów kiedy byłem przykładnym mężem pomimo braku przykładności żony . Wiersz na kanwie mojej nieodwzajemnionej ... nieodwzajemnionego ... uczucia ? zaangażowania ? Ale ... mogliśmy - gdybym tylko zechciał ... Kończę , bo o jeden wers za dużo ;-) W kolejce wyznania dla Natalii , a co tam ... !!!
cezary_dacyszyn Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ) ja tak nie lubię , wolę głupkowato , ganjaliście , itd ... A:-le życie szczęściu urąga , cóż zrobić :-) Ja również serdecznie :-)
Rekomendowane odpowiedzi