Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Teraźniejsze pieśni   Chłopcy i ich Wielkomiejskie peregrynacje   Mantry o detalach Metroseksualnych Odyseuszy   Pomiędzy  łóżkiem a kiblem przez kuchnię gdzie  jedzą piją-śpią- srają   I o tym rozprawiają ich słowa miękkie    Natchnione poprawną metryką  bez metafor   Za to przyprawione pikantnym aromatem przydrożnego kebabem   Wszystko - mętny sos   Ja nie mam na to czasu śpiąc rzadko na kamieniu między porankami i zmierzchami   Pilnuję ich  jadłodajni   Pozwalam sobie  tylko czasami do swego rydwanu  dyszlem zaklinowanym  między słońcem  a podziemiem  zaprzęgnąć czarne psy  ubrane w lateksy skrojone przez  szalonego cukiernika
    • @Annna2dla mnie ten wiesz to inna półka, księgozbiór, i pracownia malarska, a nawet muzeum albo biblioteka taka w której prowadzi się wieczorki, rozmawiam z wierszem :)
    • @Tati Twój wiersz jest pełen emocji i wezwania moralnego – czuć w nim gniew, troskę i poczucie odpowiedzialności za przyszłość.
    • @Gosława Witam:) Twój wiersz uwodził intensywnym, ale subtelnym zapisem  intymności. Jest jak rozmowa z kimś bliskim, może nawet jest próbą osłonięcia go przed własnym smutkiem… Pozdrawiam:)
    • @Annna2 Twój wiersz czyta się jak podróż przez mapę kultury i sztuki, ale jednocześnie jak zwierzenie osoby, która naprawdę była tam, patrzyła, oddychała i zapamiętała. Pozdrawiam:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...