halcia Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Skojarzenia tkają srebrne pajęczyny a my je w pamięci jak skarby łączymy kiedy krople deszczu zroszą cienkie nitki wyłania się obraz piękny albo brzydki Mamy Wolną Wolę i od nas zależy czy zabłyśnie perła czy kamień uderzy świat od Boga dany to jest oczywiste a człowieka serce brudne albo czyste Zależy jak dużo jest w nas człowieczeństwa czy nie wybieramy ciemności przekleństwa ten kto kocha prawdę będzie walczył o to by złe skojarzenia zmienić w szczere złoto
ferneta Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 bardzo mi się podoba Halciu. Wiersz prawdziwy, potrzebny, z treścią. Dziekuję za odwiedziny i komentarz. Pa:)
Anna_Myszkin Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Dwa maje w jednym roku? Nie ma takiego psychoterapeuty, który dokonałby cudu z puenty, obawiam się. Halciu, napisz coś bez latania po niebie i z innymi rymami, proszę.
halcia Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maje poprawilam a Psychoterapeuta, jest na tym swiecie, dla ktorego wszystko jest mozliwe-to Bóg Nasz Ukochany pozdrawiam.
aluna Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Halciu , potrafisz do mnie trafić , mądre przemyślenie -podoba się ! Bóg i my ! Serdeczności ! Hania
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maje poprawilam a Psychoterapeuta, jest na tym swiecie, dla ktorego wszystko jest mozliwe-to Bóg Nasz Ukochany pozdrawiam. Z poglądami nie dyskutuję, więc tylko powiem, że chodziło mi o poprawienie "maj" na "maja".
maria_bard Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Natomiast mnie chodziłoby o to, aby Pani chociaż troszkę spróbowała liczyć się z krytyką, uwagami czytelników. Wazelina niektórych niech Pani nie myli. Pisze Pani klepanki na klęczkach, banały, wytarte prawdy. To nie jest kościól, gdzie może pasowałyby. Jednak nawet kościół, jak mniemam, wolałby lepszych, bardziej zręcznych, robiących postępy piewców.
halcia Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A oto moja odpowiedz.Kazda krytyke przyjmuje z otwartym sercem, nigdy sie nie obrazam poniewaz bardzo kocham mioch czytelnikow i ciesze sie ze do mnie przychodza .Jesli chodzi o"wazeline" to mysle ze jest Pani w bledzie,samo stwierdzenie "wazelina " jako okreslenie cudzego zachowania jest nie na miejscu.Jesli chodzi o "klepanki na kleczkach" tez nie ma Pani racji.Sa zarejestrowane swiadectwa co potrafi uczynic modlitwa,"banaly i wytarte prawdy,swiadcza o tym ze nie posiada Pani zadnej wiedzy na temat tego co pisze.Kosciol to my wszyscy ludzie dobrej woli i nie jestesmy Piewcami tylko Dziecmi Bozymi i nie ma u nas dyskryminacji .Kazdy ma serce i slucha serca.
M_Patriota Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 "Mamy Wolną Wolę i od nas zależy czy zabłyśnie perła czy kamień uderzy świat od Boga dany to jest oczywiste a człowieka ma serce brudne albo czyste" Ja osobiście z pewnością uważam, że Ty Halciu jesteś perłą czystą i nieskalaną, masz serce dobre i od Ciebie kamień rzucony w Ludzi nie uderzy, tylko kamyk do wodnego strumyka dla poezji. Twój ziomek Mietko pozdrawia.
Rekomendowane odpowiedzi