Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 najmniejsza kasa ma być trzy za mniej nie kiwaj nawet palcem jeśli masz mniej też nie roń łzy dłub w nosie olej szanuj pracę jeżeli szef przez ramię zajrzy rysuj tabelę w komputerze wstaw gdzieś tam zero dodaj wierszy od myśli czoło wymarszcz szczerze kliknij internet i outloocka e-maili kilka wyślij w świat zadzwoń do żony do w bok skoka zajrzyj na beauty butterflay złóż się na kwiatki walnij drinka naparz se kawy myśl i pij w gazecie znajdż ogłoszeń kilka i pchnij kolejne w świat CV
aluna Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Stefanie jak obiecałaś tak napisałeś ,,,sam tytuł mnie rozbawił , czytając dalej śmieszno i śmieszniej ! Nie przytoczę żadnej zwrotki bo wszystkie bawią -uśmiech nie znika z mojego oblicza! Pozdrówki! Ja
Jolanta_S. Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 że mnie nic nie śmieszy, nie mam ochoty ... "walić drinka" może zadzwonię do "w bok skoka" - czy to jaki blog dla zdradzonych, zdradzanych?
Alina_Służewska Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 a mnie tekst ubawił i to nawet bardzo widać że Autor ma poczucie humoru i jest dobrym obserwatorem rzeczywistości pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Dz. Alunko. Cieszę się, że Cię rozbawiłem. Pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Jole, walnij drinka. A w "bok skok"-to mój wynalazek. CCC.
Gość Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Można się pośmiać:-) Poz
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Alino. Weż mnie na w bok skoka, tym bardziej że Jola mnie chyba odstawiła. Pzdr.
Jolanta_S. Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Alino. Weż mnie na w bok skoka, tym bardziej że Jola mnie chyba odstawiła. Pzdr. Jola odstawiła pustą butelkę...
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Alino. Weż mnie na w bok skoka, tym bardziej że Jola mnie chyba odstawiła. Pzdr. Jola odstawiła pustą butelkę... Idę spać spokojny. CCC.
Rekomendowane odpowiedzi