Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Wykolekcjoner

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

zdesperowanym i zauroczonym ;-) miałem tego typu zawahanie ,ale stwierdziłem , że typowy kolczyk z uszami się jednak bardziej kojarzy , a to co w polsce piercingiem określamy to juz takie trochę wyzywające .
Przyjmę dobrą propozycję i dopiszę jako współautora :-) Może tatuaż na łokciu ???
Serdecznie ;-)

zdesperowanym i zauroczonym ;-) miałem tego typu zawahanie ,ale stwierdziłem , że typowy kolczyk z uszami się jednak bardziej kojarzy , a to co w polsce piercingiem określamy to juz takie trochę wyzywające .
Przyjmę dobrą propozycję i dopiszę jako współautora :-) Może tatuaż na łokciu ???
Serdecznie ;-)
A proszę sobie dworować do woli z moich rad, ale i tak kolczyk w pępku jest konsekwencją piercingu, i już :)
Łokieć to mi się tylko kojarzy ze strupem, co to mi go zerwał syn w akcie nietolerancji dla turpizmu ;))
Pozdrawiam :)

Fajny tytuł, dość sugestywny. Modlenie do księżyca, dobre, noce wysłuchają wszystkich i wszystko, peel czuje się jedną z gwiazd,
to znak, że chce uśpić niespokojną przeszłość, byle tylko dać się wepiąć w apaszkę (ale nie w pierwszą lepszą), tylko taką,
która będzie miała "odpowiedni kolor". Hej Cezary... :)

Serdecznie ;-)
A proszę sobie dworować do woli z moich rad, ale i tak kolczyk w pępku jest konsekwencją piercingu, i już :)
Łokieć to mi się tylko kojarzy ze strupem, co to mi go zerwał syn w akcie nietolerancji dla turpizmu ;))
Pozdrawiam :)
co w zamian ???

kiedy się siedzi nad brzegiem morza pod TAKIM KOSMOSEM - człowiek zdaje sobie sprawę jaki jest maluczki . Stąd umniejszenie się do broszki jakiejś , kolczyka , czy czegoś tam . Twoja propozycja wyraża pragnienie , ale nie oddaje tej maleńkości . Chciałem to podkreślić ...

Peel to taki wilk w 'psinej' skórze, poskomli i dostanie, co chce.
Zrób, co zechcesz, pozwól, że się przypnę do pępuszka.
Zapalczywi kolekcjonerzy dopuszczają się różnych metod, by tylko móc powiększyć swoją kolekcję o upatrzony eksponat ;)
Podstępnie, Czarku
:)

....Drogi Panie ""C"" ,nawet poeta nie potrafi sprawić , by gwiazdy spadały na zimię więc..

w drugiej...
bez dwu pierwszych wersów ....chyba..

piersing...jak najbardziej...czemu nie....jeśli pępuś ładny....nawet bym przyostrzyła..hihi

właściwie to bym dokonała skrótu.....i pozbyła się wyobraźni...i tej pełni szczęścia...

ale tylko w wierszu.w życiu -nigdy w życiu..!!!! pozdr. ;-)))) agn.